1 / 72

Divani Corfu Palace

Korfu, Grekland

Om Korfu

Gäster har tillgång till bland annat business-service, expressutcheckning och kemtvätt/tvättjänster. På detta hotell erbjuds event- och konferenslokaler såsom konferensrum och mötesrum. Gratis parkeringsservice erbjuds på plats. Här erbjuds bland annat dygnet runt-öppet fitnesscenter, säsongsöppen utomhuspool och hyrcyklar. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och barnpassning mot en avgift. Koppla av med din favoritdrink i deras bar eller bar vid poolen.

Du ska betala följande avgifter på boendet:

  • En stadsskatt tas ut av staden och betalas på boendet. Skatten är säsongsbunden och gäller inte alltid året om. Undantag från skatten kan finnas. Kontakta boendet med hjälp av uppgifterna i bokningsbekräftelsen för mer information.

Vi har listat alla tilläggsavgifter som boendet har upplyst oss om.

  • Endast registrerade gäster är tillåtna på boendets rum.
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Gäster kan tillåtas att ta med sig husdjur om de kontaktar boendet direkt. Kontaktuppgifter finns i bokningsbekräftelsen (tilläggsavgifter tillkommer, mer information hittar du i avsnittet om avgifter).

Karta över Divani Corfu Palace

Adress

Divani Corfu Palace

Korfu, Grekland

N 39.598827 E 19.921625

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare