1 / 61

PARKROYAL COLLECTION Kuala Lumpur

Kuala Lumpur, Malaysia

Om Kuala Lumpur

PARKROYAL COLLECTION Kuala Lumpur placerar dig mitt i Kuala Lumpur, med tio minuters promenadväg till Berjaya Times Square och Kuala Lumpur-paviljongen. Detta hotell med spa ligger 1,2 km från The Exchange TRX och 2 km från Mitsui Shopping Park LaLaport. Känn dig som hemma i ett av de 527 luftkonditionerade rummen med smart-tv. Med gratis fast internetanslutning och wi-fi håller du dig uppkopplad, medan digitalkanaler står för underhållningen. Badrum med dusch, regndusch och gratis toalettartiklar. På rummet finns telefon, värdeförvaringsskåp och vattenkokare. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Lot 10 shoppingcenter - 0,2 km
Sungei Wang Plaza - 0,3 km
Fahrenheit 88 Shopping Mall - 0,3 km
Changkat Bukit Bintang - 0,4 km
Low Yat Plaza - 0,5 km
Bukit Bintang-torget - 0,5 km
Galleri Starhill - 0,5 km
Berjaya Times Square - 0,6 km
Kuala Lumpur-paviljongen - 0,6 km
Jalan Alor - 0,7 km
The Exchange TRX - 0,7 km
Mitsui Shopping Park LaLaport - 0,8 km
Kuala Lumpur-mässan - 1,4 km
Prince Court (sjukhus) - 1,4 km
KLCC-parken - 1,5 km

Närmaste flygplatser är:
Subang (SZB-Sultan Abdul Aziz Shah) - 27,6 km
Kuala Lumpur International Airport (KUL) - 59 km

Gäster har tillgång till bland annat expressutcheckning, kemtvätt/tvättjänster och reception (öppen dygnet runt). Detta hotell har 10 konferensrum för olika typer av möten och events. Parkering (avgift tillkommer) erbjuds på plats. Koppla av på deras fullständiga spa, där du kan passa på att njuta av massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Här har du tillgång till bland annat utomhuspool och dygnet runt-öppet fitnesscenter. Detta hotell i art décostil har även gratis wi-fi, conciergetjänster och en souvenirbutik eller tidningskiosk. Detta hotell har 3 restauranger som serverar bra mat, som till exempel Thyme All-Day Dining. Du kan också välja att lata dig på rummet med rumsservice dygnet runt. Koppla av med din favoritdrink i deras bar eller bar vid poolen. Frukostbuffé serveras dagligen mot en avgift.
  • Avgift för frukostbuffé: MYR 85 för vuxna och MYR 42.50 för barn
  • Avgift för parkering under tak: MYR 10 per dag
  • Avgift för parkeringsservice: MYR 35 per dag

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Poolen är tillgänglig mellan 07.00 och 20.00.
  • Förhandsbokningar krävs för massage och spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta detta hotell innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • En del anläggningar kan ha begränsad tillgänglighet. Gäster kan kontakta receptionen för mer information med hjälp av kontaktinformationen i bokningsbekräftelsen.
  • Höjdbegränsning gäller för parkering.

Karta över PARKROYAL COLLECTION Kuala Lumpur

Adress

PARKROYAL COLLECTION Kuala Lumpur

Kuala Lumpur, Malaysia

N 3.144483 E 101.71211

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare