1 / 30

Residence La Giara

Isole Eolie, Italien

Om Lipari

Residence La Giara ligger i Lipari nära stranden, en kort 5 minuters promenad från Marina Lunga och 9 minuter från Parco Archeologico Contrada Diana. Detta boende med exklusiv profil ligger 1,1 km från Porto Pignataro och 1,3 km från Musée archéologique éolien de Lipari. Känn dig som hemma i ett av de 20 rummen som har pentry med kylskåp och spishäll. Rummen har privata balkonger/terrasser. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och digital-tv erbjuder underhållning. På rummet finns telefon, värdeförvaringsskåp och skrivbord. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Marina Lunga - 0,4 km
Parco Archeologico Contrada Diana - 0,7 km
Slottet i Lipari - 0,8 km
Musée archéologique éolien de Lipari - 0,9 km
Cattedrale di San Bartolomeo - 0,9 km
Piazza di Marina Corta - 1,1 km
Porto Pignataro - 1,1 km
Cannetos strand - 2,6 km
Spiaggia Valle Muria - 3,4 km
Belvedere Quattrocchi - 3,8 km
Spiaggia della Papesca - 4,2 km
Spiaggia Papesca - 4,4 km
Cave di Pomice - 6,5 km
Tenuta di Castellaro - 7,3 km
Cave di Caolino - 7,6 km

Gäster har tillgång till bland annat bagageförvaring, tvättmöjligheter och värdeförvaringsskåp i receptionen. Här får du tillgång tilll utomhuspool och kan njuta av utsikten från terrassen och trädgården. Boendet har även gratis wi-fi, barnpassning mot en avgift och hjälp med bokning av biljetter och guidade turer. Boendets gäster har tillgång till rumsservice (under begränsade tider) och kan även köpa nåt att äta i deras snackbar/deli. Avsluta dagen med en drink på boendets bar.
  • Alla gäster, även barn, måste vara närvarande vid incheckning och uppvisa statligt utfärdad legitimation eller pass.
  • Kontanttransaktioner på boendet kan inte överstiga EUR 5000, på grund av statliga bestämmelser. Du kan få mer information genom att kontakta boendet med kontaktinformationen i bokningsbekräftelsen.
  • Poolen är öppen mellan maj och oktober.

Karta över Residence La Giara

Adress

Residence La Giara

Lipari, Italien

N 38.472489 E 14.952847

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare