1 / 74

Throne Beach Resort & Spa

Side, Turkiet

Om Manavgat

Satellit-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns telefon, värdeförvaringsskåp och minibarer. Gäster har tillgång till bland annat reception (öppen dygnet runt) och hiss. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Koppla av på deras fullständiga spa, där du kan njuta av massage och kroppsbehandlingar. Här erbjuds både privat strand, utomhuspool och inomhuspool. Boendet har även gratis wi-fi, en spelhall och danssal. Detta hotell är all inclusive. Priser inkluderar måltider och dryck på matställen inom området. Avgifter kan tillkomma på vissa restauranger för särskilda middagar, rätter, drycker och andra bekvämligheter.

Detta hotell ger dig möjlighet att lyxa till det lite med rumsservice (under begränsade tider). Koppla av med din favoritdrink i deras strandbar eller bar vid poolen.

  • Förhandsbokningar krävs för massage och spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta detta hotell innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Djur och assistanshundar är ej tillåtna.
  • Kontantfria betalningsmetoder är tillgängliga för alla transaktioner.

Karta över Throne Beach Resort & Spa

Adress

Throne Beach Resort & Spa

Manavgat, Turkiet

N 36.673353 E 31.638959

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare