1 / 63

Mandrem Village Resort

Goa, Indien

Om Mandrem

I Mandrem ligger Mandrem Village Resort, en kvarts bilfärd från både Arambol Beach och Ashvem-stranden. Denna resort med exklusiv profil ligger 14,2 km från St. Michael's Church och 16,9 km från Tiracols fort. Känn dig som hemma i ett av de 22 individuellt inredda rummen med minibarer och LED-tv. Sängen har memory foam-madrass och egyptiska bomullslakan. Rummen har privata inredda balkonger. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och satellit-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med dusch, regndusch och gratis toalettartiklar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Mandrem-stranden - 1,6 km
Arambol Beach - 2,8 km
Kalacha-stranden - 5 km
Arambol sötvattenssjö - 5 km
Ashvem-stranden - 4,7 km
Morjim-stranden - 5,7 km
Morjais tempel - 6,2 km
Morgims kapell - 7,4 km
Querim-stranden - 11,3 km
Redi Ganpati Temple - 11,5 km
Shri Bagavati-templet - 12 km
St. Michael's Church - 14,2 km
Miraculous Cross - 14,8 km
Splashdown Waterpark - 15,2 km
Nattmarknad, lördag - 15,7 km

Närmaste flygplatser är:
North Goa Airport (GOX), Goa, Indien - 28,9 km
Dabolim flygplats (GOI) - 53,3 km

Rekommenderad flygplats för Mandrem Village Resort är Dabolim flygplats (GOI).

Gäster har tillgång till bland annat dator, expressincheckning och expressutcheckning. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Koppla av och varva ned med massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Här erbjuds lazy river och säsongsöppen utomhuspool. Boendet har även conciergetjänster, en souvenirbutik eller tidningskiosk och bröllopstjänster. Njut av medelhavsköket på Terra and Mare: elegant restaurang vid stranden. Du kan också ta en drink i deras loungebar, njuta av utsikten över trädgården, och njuta på uteplatsen. Om du föredrar att stanna på ditt rum finns det också rumsservice dygnet runt. Avsluta dagen med en drink på boendets bar vid poolen. Här erbjuds en gratis frukostbuffé dagligen mellan 08.00 och 10.00.
  • Avgift för extrasäng: INR 2800.0 per natt

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Utomhuspoolen öppnar i september.
  • Förhandsbokningar krävs för massage och spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta denna resort innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Endast registrerade gäster är tillåtna på boendets rum.

Karta över Mandrem Village Resort

Adress

Mandrem Village Resort

Mandrem, Indien

N 15.66574 E 73.71341

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare