1 / 34

Om Mar del Plata

I Mar del Plata-området La Perla ligger Hotel Versailles, 5 minuters promenad från San Martin-torget och 6 minuter från Mar del Plata-katedralen. Detta hotell ligger 0,6 km från Loma Santa Cecilia och 0,7 km från Plaza Colón. Känn dig som hemma i ett av de 140 rummen med kylskåp och espressobryggare. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och en LED-tv med kabelkanaler erbjuder all underhållning du behöver. Privat badrum med dusch, gratis toalettartiklar och bidéer. På rummet finns värdeförvaringsskåp och skrivbord. Städning erbjuds dagligen. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Palacio Arabe - 0,3 km
Bristol Beach - 0,4 km
San Martin-torget - 0,4 km
Mar del Plata-katedralen - 0,5 km
Loma Santa Cecilia - 0,5 km
Colon-teatern - 0,6 km
Palacio Municipal - 0,7 km
Plaza del Milenio - 0,7 km
Casino Central - 0,7 km
Bingo del Mar - 0,7 km
Aguas Danzantes-fontänen - 0,8 km
Plaza Colón - 0,8 km
Los Gallegos Shopping - 0,8 km
La Perla-stranden - 0,8 km
Alfonsina Storni-monumentet - 0,8 km

Hotel Versailles rekommenderar att du använder flygplatsen Mar Del Plata (MDQ-Astor Piazzola Intl.) - 9,9 km

Gäster har tillgång till bland annat kemtvätt/tvättjänster, reception (öppen dygnet runt) och bagageförvaring. Begränsad parkering erbjuds på plats. Passa på att dra nytta av bland annat gratis wi-fi, conciergetjänster och en tv i allmänt utrymme. Hotellets gäster har tillgång till rumsservice dygnet runt och kan även köpa nåt att äta i deras snackbar/deli. Släck törsten med din favoritdrink i boendets bar. Här erbjuds en gratis frukostbuffé dagligen mellan 08.00 och 10.30.

Du ska betala följande avgifter på boendet:

  • Du kan behöva betala följande kostnader på boendet: argentinsk moms (21 %). Utländska resenärer som betalar med ett utländskt kort eller via banköverföring och som visar upp ett giltigt pass och turistvisum kan slippa betala moms (21 %).

Vi har listat alla tilläggsavgifter som boendet har upplyst oss om.

  • Avgift för parkeringsservice: USD 12 per dag

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Höjdbegränsning gäller för parkering.

Karta över Hotel Versailles

Adress

Hotel Versailles

Mar del Plata, Argentina

N -37.99953 E -57.54453

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare