1 / 32

Hotel Deutsches Theater

Munchen, Tyskland

Om München

Hotel Deutsches Theater ligger centralt i München, en kvarts promenad från både Marienplatz och Karlsplatz - Stachus. Detta hotell ligger 1 km från Theresienwiese och 1,1 km från Viktualienmarkt. Känn dig som hemma i ett av de 26 rummen med LCD-tv. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och kabel-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med badkar eller dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns värdeförvaringsskåp och skrivbord. Städning erbjuds dagligen. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Tyska teatern - 0,1 km
Karlsplatz - Stachus - 0,5 km
Kaufingerstrasse - 0,6 km
Sendlinger Tor - 0,6 km
Asamkirche - 0,7 km
Alter Botanischer Garten - 1 km
Theresienwiese - 1 km
Rindermarkt - 1 km
Viktualienmarkt - 1,1 km
Frauenkirche - 1,1 km
Marienplatz - 1,1 km
St Petrus-kyrkan - 1,1 km
Mariensäule - 1,2 km
Neues Rathaus - 1,2 km
Old Town Hall - 1,2 km

Hotel Deutsches Theater rekommenderar att du använder flygplatsen Franz Josef Strauss International Airport (MUC) - 39,7 km

Gäster har tillgång till bland annat gratis dagstidningar i lobbyn, reception (öppen dygnet runt) och flerspråkig personal. Passa på att dra nytta av bland annat gratis wi-fi och reception. Hotel Deutsches Theater har en restaurang som serverar gäster underbar mat. Avsluta dagen med en drink på boendets bar.
  • Avgift för husdjur: EUR 10 per husdjur per dag
  • Inga avgifter tas ut för assistanshundar
  • Spjälsäng (babysäng): EUR 10.0 per dag
  • Avgift för extrasäng: EUR 20.0 per natt

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Ingen avgift tas ut för barn som är 10 år eller yngre som bor i samma rum som sina föräldrar eller vårdnadshavare om ingen extra sängutrustning krävs.

Karta Hotel Deutsches Theater

Adress

Munich BY

GPS: N 48.136315 E 11.562475

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare