1 / 28

Teratchi Base Yagaji

Nago, Japan

Nära Warumi-bron

Om Nago

Denna semesterbostad ligger i Nago, ett stenkast från Okinawakaigan Quasi-National Park och en kort 3 minuters bilfärd från Warumi-bron. Detta semesterboende ligger 18,1 km från Okinawa Churaumi Aquarium och 13 km från Nago Pineapple Park (ananasplantage). Slå dig till ro i den här semesterbostaden och gör dig hemmastadd i köket, som har en stor kyl med frys och en spishäll. En 48-tums platt-tv med digitalkanaler står för underhållningen, och gratis wi-fi ser till att du kan hålla dig uppkopplad. Bekvämligheter som ingår är mikrovågsugn och vattenkokare. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Okinawakaigan Quasi-National Park - 0,1 km
Warumi-bron - 2,3 km
Kouri Bridge - 3,1 km
Kouri Beach - 5 km
Kouri Ocean Tower - 6 km
Ostrich Show Land - 7,2 km
Heart Rock - 8,5 km
Tokeis strand - 8,6 km
Yuu strand - 9 km
Tokaihama Beach - 9,5 km
Natural Stone Garden - 10,3 km
Neo Park (zoo) - 11 km
Arashiyama Observation Deck - 11,2 km
Yanbaru National Park - 12,2 km
Hinpungasyumaru - 12,5 km

Den största flygplatsen i närheten är Naha (OKA) - 83,3 km

Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Här får du tillgång tilll hyrcyklar och kan njuta av utsikten från terrassen och trädgården. Boendet har även gratis wi-fi, utomhusgrill och cykelförvaring.
  • Ett barn, 5 år eller yngre, bor gratis i förälders eller vårdnadshavares rum om inga extrasängar används.
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Japans departement för hälsa, arbetsmarknad och välfärd kräver att alla internationella besökare uppger passnummer och nationalitet när de registrerar sig på ett boende av något slag (värdshus, hotell, motell osv.). Dessutom måste boendets ägare ta fotokopior av passen för alla gäster som registrerar sig och arkivera dessa kopior.

Karta över Teratchi Base Yagaji

Adress

Teratchi Base Yagaji

Nago, Japan

N 26.656951 E 128.008436

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare