Mr.KINJO in Violette Higashimachi

Naha, Japan

Om hotellet

Mr.KINJO in Violette Higashimachi ligger i Naha (i området Naha City Centre), fem minuter med bil från både Kokusai Dori och Tomari hamn. Detta hotell ligger 17,5 km från American Village och 3,6 km från DFS Galleria Okinawa (galleria). Känn dig som hemma i ett av de 20 luftkonditionerade rummen som har pentry med kylskåp och spishäll. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och en platt-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med badkar och dusch, djupa badkar och gratis toalettartiklar. På rummet finns skrivbord och mikrovågsugnar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Naha kryssningsterminal - 0,5 km
Kokusai Dori - 0,6 km
Onoyama Athletic Park - 0,6 km
Matsuyama Park - 0,9 km
Okinawa Prefectural Budokan - 1 km
Okinawa Prefectural Office - 1,1 km
Okinawa Cellular Stadium - 1,1 km
Naminouegu-helgedomen - 1,1 km
Naminoue-stranden - 1,2 km
Okinawaken Gokoku Shrine - 1,3 km
Umisoras park - 1,5 km
Miigusu Port - 1,6 km
Don Quijote International Street - 1,7 km
Makishis offentliga marknad - 1,8 km
Heiwa Dori - 1,9 km

Den största flygplatsen i närheten är Naha (OKA) - 4,9 km

Gäster har tillgång till bland annat tvättmöjligheter och hiss.
  • Ingen avgift tas ut för barn som är 5 år eller yngre som bor i samma rum som sina föräldrar eller vårdnadshavare om ingen extra sängutrustning krävs.
  • Japans departement för hälsa, arbetsmarknad och välfärd kräver att alla internationella besökare uppger passnummer och nationalitet när de registrerar sig på ett boende av något slag (värdshus, hotell, motell osv.). Dessutom måste boendets ägare ta fotokopior av passen för alla gäster som registrerar sig och arkivera dessa kopior.

Loading map...

Adress

Naha Okinawa

GPS: N 26.212017 E 127.672651