1 / 42

Stoney Creek Hotel La Crosse - Onalaska

Onalaska - WI, USA

Om Onalaska

Stoney Creek Hotel La Crosse - Onalaska ligger i Onalaska i affärskvarteren, en kvart med bil från både La Crosse Center och Mississippifloden. Detta hotell ligger 0,5 km från Gundersen Lutheran Onalaska Clinic och 1 km från Lost Island Wine. Känn dig som hemma i ett av de 157 luftkonditionerade rummen med platt-tv. Med gratis fast internetanslutning och wi-fi håller du dig uppkopplad, medan kabelkanaler står för underhållningen. Privat badrum med badkar/dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns skrivbord och strykjärn/strykbräda. Städning erbjuds dagligen. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Gundersen Lutheran Onalaska Clinic - 0,3 km
Lost Island Wine - 1,1 km
Valley View Mall - 1,4 km
UnWine'd - 1,7 km
Viterbo University - 5,2 km
Riverside Amusement Park - 7,3 km
Myrick Park - 8,2 km
University of Wisconsin-La Crosse - 8,6 km
La Crosse Fairgrounds Speedway - 8,8 km
Shenanigans Entertainment Center & Sports Bar - 8,8 km
Onalaska Omni Center - 8,9 km
Black River Beach - 8,9 km
Family & Children's Center - 9,1 km
Great River Trail - 9,5 km
Hixon House - 9,6 km

Den största flygplatsen i närheten är La Crosse, WI (LSE-La Crosse Municipal) - 10,2 km

Gäster har tillgång till bland annat kemtvätt/tvättjänster, reception (öppen dygnet runt) och bagageförvaring. Planerar du ett event i Onalaska? På detta hotell finns det event- och konferensutrymmen på upp till 60 kvadratmeter, däribland konferenscenter och mötesrum. Flygtransfer tur/retur är gratis (tillgänglig på begäran). Du får tillgång till utomhuspool, inomhuspool och bubbelpool. Detta hotell har även gratis wi-fi, en souvenirbutik eller tidningskiosk och bröllopstjänster. Släck törsten med din favoritdrink i boendets bar. Här erbjuds en gratis kontinental frukost dagligen. Följande anläggningar är otillgängliga från 15 april 2024 till 29 april 2024 (datumen kan ändras):
  • Bubbelpool
  • Pool
  • Avgift för husdjur: USD 35 per husdjur per natt
  • Inga avgifter tas ut för assistanshundar
  • Avgift för extrasäng: USD 10.0 per natt

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Ingen avgift tas ut för barn som är 17 år eller yngre som bor i samma rum som sina föräldrar eller vårdnadshavare om ingen extra sängutrustning krävs.
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Husdjur tillåts endast i vissa rum och det tillämpas även andra begränsningar vad gäller husdjur (tilläggsavgifter tillkommer, mer information hittar du i avsnittet om avgifter). Gäster kan tillåtas att ta med sig husdjur om de kontaktar boendet direkt. Kontaktuppgifter finns i bokningsbekräftelsen.
  • Kontantfria betalningsmetoder är tillgängliga för alla transaktioner.
  • Kontaktfri incheckning och kontaktfri utcheckning är tillgängliga.

Karta över Stoney Creek Hotel La Crosse - Onalaska

Adress

Stoney Creek Hotel La Crosse - Onalaska

Onalaska, Wisconsin, USA

N 43.873722 E -91.186259

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare