1 / 55

Apartamentos Varadero Sea View

Malagas omnejd, Spanien

Om Rincon de la Victoria

Slå dig till ro i den här lägenheten och gör dig hemmastadd i köket, som har en stor kyl med frys och en spishäll. Lägenheten har en säng med Select Comfort-madrass. En platt-tv med kabelkanaler står för underhållningen, och gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad. Bekvämligheter som ingår är skrivbord och ett separat loungeområde. Du kan också be om att få gratis spjälsäng. Gäster har tillgång till bland annat expressincheckning och expressutcheckning. Flygtransfer tur/retur erbjuds mot en avgift (tillgänglig dygnet runt). Här har du tillgång till hyrcyklar och kan njuta av terrassen. Boendet har även gratis wi-fi och hjälp med bokning av biljetter och guidade turer.

  • Förhandsbokningar krävs för golftider. Bokningar kan göras genom att kontakta denna lägenhet innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Endast registrerade gäster är tillåtna på boendets rum.
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.

Karta över Apartamentos Varadero Sea View

Adress

Apartamentos Varadero Sea View

Rincon de la Victoria, Spanien

N 36.714315 E -4.309026

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare