Sembo Logo
Kundservice

KundserviceHantera din bokningPresentkort
1 / 30

Hotel Arrecife dos Corais

Santo Agostinho, Brasilien

Nära Gaibu strand



Bekvämligheter

Luftkonditionering
Pool
Bar
Internet
Parkering
TV
Säkerhetsbox
Solstolar
Minibar
Badkar eller dusch
Rökning inte tillåten
Husdjur inte tillåtna
Dusch
Företagsvänlig

Hotel Arrecife dos Corais ligger i Santo Agostinho på stranden, ett stenkast från Gaibu strand och en 3 minuters bilfärd från Fiskarmuseet. Detta hotell ligger 30 km från Praia de Muro Alto och 31,1 km från Porto de Galinhas Beach. Känn dig som hemma i ett av de 24 luftkonditionerade rummen med minibarer och LCD-tv. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad. Privat badrum med dusch, gratis toalettartiklar och bidéer. På rummet finns separata sittutrymmen. Städning erbjuds dagligen. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Gaibu strand - 0,1 km
Enseada dos Corais - 2,3 km
Nazarés kyrka - 2,6 km
Fiskarmuseet - 2,7 km
Praia da Calheta - 2,9 km
Praia de Suape - 3,1 km
Praia da Pedra do Xaréu - 4,4 km
Suapes hamn - 4,5 km
Praia de Itapuama - 6,3 km
Praia do Paiva - 9,2 km
Ponte Arquiteto Wilson Campos Junior - 12,4 km
Shopping Costa Dourada - 13,7 km
Praia de Barra de Jangada - 15,5 km
Praia De Candeias - 16,4 km
Bosque de Pau-Brasil - 21,2 km

Den största flygplatsen i närheten är Recife (REC-Guararapes Intl.) - 36,6 km

Gäster har tillgång till bland annat bagageförvaring, värdeförvaringsskåp i receptionen och värdeskåp. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Få tillgång till utomhuspool och gratis wi-fi. När du vill äta något på detta hotell, kan du välja mellan deras restaurang och deras kafé. Avsluta dagen med en drink på boendets bar. Här erbjuds en gratis frukostbuffé dagligen mellan 06.00 och 09.00.
  • Föräldrar eller vårdnadshavare som reser med barn under 18 år måste uppvisa barnets födelsebevis och fotolegitimation (t.ex. pass) vid incheckning. Om endast en av föräldrarna reser internationellt till Brasilien med barnet, måste denna person dessutom uppvisa attesterad tillåtelse att resa undertecknad av den andre föräldern, i tillägg till barnets födelsebevis och fotolegitimation. Föräldrar eller vårdnadshavare som inte kan eller vill uppvisa en sådan attest måste inneha juridisk attest. Resenärer som planerar att resa till Brasilien med barn bör kontakta ett brasilianskt konsulatkontor innan resan för ytterligare information.

Karta över Hotel Arrecife dos Corais

Adress

Hotel Arrecife dos Corais

Av. Grinaldo de Souza Leão

54590-000

Santo Agostinho, Brasilien

Amelia avatar
Möt Amelia, vår nya reseplanerare