1 / 100

Melia Jardim Europa

Sao Paulo, Brasilien

Om São Paulo

I São Paulo-området Itaim Bibi ligger Melia Jardim Europa en fem minuters bilfärd från både Ibirapuera-parken och Shopping Eldorado. Detta hotell med exklusiv profil ligger 3,7 km från Paulista Avenue och 4,1 km från Avenida Engenheiro Luís Carlos Berrini. Känn dig som hemma i ett av de 322 rummen med smart-tv. Med gratis fast internetanslutning och wi-fi håller du dig uppkopplad, medan digitalkanaler står för underhållningen. Privat badrum med dusch, regndusch och gratis toalettartiklar. På rummet finns telefon, laptopanpassade värdeförvaringsskåp och skrivbord. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Iguatemi-varuhuset - 1,4 km
Parque do Povo - 1,4 km
Shopping JK Iguatemi - 1,9 km
Ibirapuera-parken - 2 km
Rua Augusta - 2,2 km
Vila Olimpia shoppingcenter - 2,4 km
Oscar Freire-gatan - 2,7 km
Shopping Eldorado - 2,8 km
Avenida Engenheiro Luís Carlos Berrini - 3,1 km
Ibirapuera-stadion - 3,2 km
Paulista Avenue - 3,6 km
Reboucas konventcenter - 3,6 km
Ibirapuera shoppingcenter - 3,7 km
São Paulos konstmuseum - 3,7 km
Incor Hospital - 3,7 km

Närmaste flygplatser är:
São Paulo–Congonhas Airport (CGH), São Paulo, Brasilien - 9,1 km
São Paulo/Guarulhos Intl. Airport (GRU), São Paulo, Brasilien - 33,7 km

Rekommenderad flygplats för Melia Jardim Europa är São Paulo–Congonhas Airport (CGH), São Paulo, Brasilien.

Gäster har tillgång till bland annat business-service dygnet runt, expressutcheckning och gratis dagstidningar i lobbyn. Här erbjuds bland annat utomhuspool, bubbelpool och utomhustennisbana. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och en tv i allmänt utrymme. Vill du äta något gott kan du ta dig till deras restaurang Aromatique, som även har en loungebar, eller stanna kvar på rummet och beställa rumsservice (under begränsade tider). Frukost enligt egen beställning serveras dagligen mot en avgift från 07.00 till 10.30.
  • Avgift för frukost enligt egen beställning: BRL 61.00 per person (ungefärligt pris)
  • Avgift för parkeringsservice: BRL 45 per dag
  • Avgift för extrasäng: BRL 200.0 per dag
  • Serviceavgift: 5.30 BRL per vistelse

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Föräldrar eller vårdnadshavare som reser med barn under 18 år måste uppvisa barnets födelsebevis och fotolegitimation (t.ex. pass) vid incheckning. Om endast en av föräldrarna reser internationellt till Brasilien med barnet, måste denna person dessutom uppvisa attesterad tillåtelse att resa undertecknad av den andre föräldern, i tillägg till barnets födelsebevis och fotolegitimation. Föräldrar eller vårdnadshavare som inte kan eller vill uppvisa en sådan attest måste inneha juridisk attest. Resenärer som planerar att resa till Brasilien med barn bör kontakta ett brasilianskt konsulatkontor innan resan för ytterligare information.
  • Poolen är tillgänglig mellan 08.00 och 17.00.
  • Förhandsbokningar krävs för massage. Bokningar kan göras genom att kontakta detta hotell innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Ingen avgift tas ut för barn som är 6 år eller yngre som bor i samma rum som sina föräldrar eller vårdnadshavare om ingen extra sängutrustning krävs.
  • Endast registrerade gäster är tillåtna på boendets rum.
  • Boendet välkomnar alla gäster, oavsett sexuell läggning och könsidentitet (HBTQ+-vänligt).

Karta Melia Jardim Europa

Adress

São Paulo SP

GPS: N -23.581236 E -46.678886

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare