1 / 55

Om Sutton Coldfield

The Belfry ligger i Sutton Coldfield nära flygplatsen, en kvart med bil från både National Exhibition Centre (NEC) och Resorts World Birmingham. Detta hotell med familjevänlig profil ligger 20,7 km från Bullring (köpcentrum) och 21,3 km från Utilita Arena Birmingham. Känn dig som hemma i ett av de 319 rummen med plasma-tv. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och satellit-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med badkar eller dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns skrivbord och kaffe- och tebryggare. Städning erbjuds dagligen. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Belfry Golf Club - 0,1 km
Middleton Hall - 1,6 km
Kingsbury Water Park - 3,3 km
Drayton Manor Theme Park - 7,3 km
Castle Vale Central Park - 8,7 km
Birmingham Business Park - 10,9 km
Sutton Park - 10,9 km
Tamworth Castle - 11 km
The Snow Dome - 11,1 km
Sutton Coldfield Mall - 11,4 km
Maxstoke Park Golf Club - 12,1 km
Castle Bromwich Hall Gardens - 13 km
Boldmere Golf Club - 13,1 km
National Motorcycle Museum - 13,3 km
Pendigo Lake - 13,4 km

Närmaste flygplatser är:
Birmingham Airport (BHX) - 15,8 km
Coventry (CVT) - 40,4 km
East Midlands Airport (EMA) - 49,7 km

Gäster har tillgång till bland annat business-service, expressincheckning och expressutcheckning. På detta hotell erbjuds event- och konferenslokaler såsom konferenscenter och 22 mötesrum. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Koppla av på deras fullständiga spa, där du kan passa på att njuta av massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Här erbjuds både golfbana, gym och inomhuspool. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och en souvenirbutik eller tidningskiosk. Njut av internationell gastronomi på The Ryder Grill, en av de 4 restauranger detta hotell ståtar med, eller stanna på rummet och utnyttja dess rumsservice dygnet runt. Du kan även hitta lättare måltider på deras kafé. Slappna av med en god drink på en av boendets 2 barer/lounger. Kontinental frukost serveras dagligen mot en avgift.
  • Avgift för kontinental frukost: GBP 18.50 per person (ungefärligt pris)
  • Avgift för husdjur: GBP 20 per boende per vistelse
  • Inga avgifter tas ut för assistanshundar
  • Spjälsäng (babysäng): GBP 20.0 per dag
  • Avgift för extrasäng: GBP 20.0 per natt

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Förhandsbokning krävs för golftider, massage och spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta detta hotell innan ankomst. Kontaktuppgifter finns på bokningsbekräftelsen.
  • Endast registrerade gäster är tillåtna på boendets rum.
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Alkohol är förbjuden på detta boende.

Karta över The Belfry

Adress

The Belfry

Sutton Coldfield, England, Storbritannien

N 52.554159 E -1.733412

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare