1 / 100

Meliá Zahara Resort & Villas

Zahara de los Atunes, Spanien

Meliá Zahara Resort & Villas ligger i Tarifa (i området Urbanización Atlanterra), en kvarts promenad från både Atlanterra Beach och Cueva de las Orcas. Detta hotell med exklusiv profil ligger 9,4 km från Bolonia-stranden och 9,5 km från Bolonia. Känn dig som hemma i ett av de 283 luftkonditionerade rummen med minibarer och LCD-tv. Rummen har privata inredda balkonger. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och satellit-tv erbjuder underhållning. Badrum med badkar eller dusch, hårtorkar och tandborstar och tandkräm. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Atlanterra Beach - 0,5 km
Cueva de las Orcas - 0,9 km
Playa de Agua de En Medio - 1,6 km
Playa de Zahara de los Atunes - 3,2 km
Playa del Cañuelo - 6,5 km
Bolonia-stranden - 9,4 km
Archaeological Ensemble of Baelo Claudia - 9,5 km
Bolonia - 9,5 km
Museo de la Tuna - 15,5 km
Playa de la Yerbabuena - 16,4 km
Tajo Tower Trail - 18,6 km
San Mateo kyrka - 20 km
Torre del Tajo - 20,4 km
Ensenada de Valdevaqueros - 20,7 km
Playa Valdevaqueros - 20,8 km

Närmaste flygplatser är:
Gibraltar (GIB) - 84,7 km
Tangier (TNG-Ibn Batouta) - 91,3 km

Gäster har tillgång till bland annat business-service, kemtvätt/tvättjänster och reception (öppen dygnet runt). På detta hotell erbjuds event- och konferenslokaler såsom konferensrum och mötesrum. Parkering (avgift tillkommer) erbjuds på plats. Här kan du koppla av i en av deras 2 utomhuspooler, och du har dessutom tillgång till en vattenpark och utomhustennisbana. Detta hotell har även gratis wi-fi, conciergetjänster och barnpassning mot en avgift. Njut av internationell gastronomi på Mosaico, en av de 4 restaurangerna detta hotell ståtar med, eller stanna på rummet och nyttja dess rumsservice (under begränsade tider). Koppla av med en drink på boendets strandbar, bar vid poolen eller en av 2 barer/lounger. Frukostbuffé serveras dagligen mot en avgift från 08.00 till 11.00.
  • Avgift för frukostbuffé: EUR 17–25 för vuxna och EUR 10–20 för barn (ungefärligt pris)
  • Avgift för parkering utan tak: EUR 16 per dag

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Kontanttransaktioner på boendet kan inte överstiga EUR 1000, på grund av statliga bestämmelser. Du kan få mer information genom att kontakta boendet med kontaktinformationen i bokningsbekräftelsen.
  • Poolen är tillgänglig mellan 11.00 och 19.00.
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.

Karta Meliá Zahara Resort & Villas

Adress

Tarifa Cadiz

GPS: N 36.109902 E -5.823982

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare