1 / 92

Taveuni Palms

Nadi, Fiji

Om Taveuni Island East

Taveuni Palms ligger i Taveuni Island East nära flygplatsen, 18,6 km från Internationella datumgränsen och 19,1 km från Katolska missionskyrkan i Wairiki. Denna villa med lyxprofil ligger 20,2 km från Bouma Falls Park och 25 km från Bouma National Heritage Park. Känn dig som hemma i ett av de 2 luftkonditionerade rummen med privata pooler och platt-tv. Rummen har privata inredda terrasser. Kök utrustat med stor kyl/frys och spishäll. Gratis fast internetanslutning och wi-fi erbjuds, och iPod-dockningsstationer och dvd-spelare står för underhållningen. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Internationella datumgränsen - 18,6 km
Katolska missionskyrkan i Wairiki - 19,1 km
Bouma Falls Park - 20,2 km
Bouma National Heritage Park - 25 km
Lavena Coastal Walk - 25,5 km

Taveuni Palms rekommenderar att du använder flygplatsen Taveuni (TVU-Matei) - 0,4 km

Gäster har tillgång till bland annat expressincheckning, kemtvätt/tvättjänster och reception (öppen dygnet runt). Flygtransfer tur/retur är gratis (tillgänglig dygnet runt). Koppla av och varva ned med massage och ansiktsbehandlingar. Här erbjuds både privat strand, utomhuspool och hyrcyklar. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och bröllopstjänster. Denna villa ger dig möjlighet att lyxa till det lite med rumsservice (under begränsade tider). Här erbjuds en gratis komplett frukost dagligen.
  • För kreditkortsbetalningar tillkommer en avgift på 3.5 procent

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Djur och assistanshundar är ej tillåtna.
  • Boendet rengörs av städpersonal.
  • Kontaktfri incheckning och kontaktfri utcheckning är tillgängliga.

Karta Taveuni Palms

Adress

Taveuni Island East

GPS: N -16.69016 E -179.8823

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare