1 / 42

Apartamentos LIVVO Morromar

Matagorda, Kanarieöarna

Om Tias

Apartamentos LIVVO Morromar ligger i Tías nära flygplatsen, en fem minuters bilfärd från både Playa de Matagorda och Playa Pocillos. Detta lägenhetshotell med familjevänlig profil ligger 6,7 km från Puerto del Carmen Beach och 22,8 km från Timanfayas nationalpark. Känn dig som hemma i ett av de 221 rummen med kylskåp och platt-tv. Rummen har privata balkonger. Wi-fi (avgift tillkommer) gör att du kan hålla dig uppkopplad, och kabel-tv erbjuder underhållning. I badrummen finns badkar eller dusch. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Lanzarotes stränder - 0,7 km
Playa de Matagorda - 0,9 km
Playa de Guacimeta - 1,4 km
Playa Pocillos - 1,7 km
Playa de Matagorda - 2,6 km
Playa de Guasimeta - 3,3 km
Playa El Barranquillo - 3,4 km
La Peñita - 3,7 km
Gran Casino de Lanzarote - 3,9 km
Puerto del Carmen Beach - 4,3 km
Lanzarote Golf Resort - 4,8 km
Timanfaya Sub - 5,4 km
Centro Deportivo Fariones - 5,6 km
Deilands köpcenter - 5,7 km
Playa de la Concha - 6,9 km

Den största flygplatsen i närheten är Arrecife (ACE-Lanzarote) - 5 km

Gäster har tillgång till bland annat kemtvätt/tvättjänster, flerspråkig personal och tvättmöjligheter. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Koppla av på deras fullständiga spa, där du kan njuta av massage. Här har du tillgång till bland annat 2 utomhuspooler och hyrcyklar. Boendet har även gratis wi-fi, barnaktiviteter med tillsyn och en spelhall. Detta lägenhetshotell erbjuder all inclusive-priser. Dessa priser inkluderar mat och dryck på deras restauranger. Avgifter kan tillkomma på vissa restauranger för särskilda, middagar, rätter, drycker och andra bekvämligheter.

På detta lägenhetshotells restaurang serveras lunch och middag. Du kan även beställa tilltugg på deras kafé. Koppla av med din favoritdrink i deras bar eller bar vid poolen.

Detta boende kommer att renoveras mellan 18 april 2024 och 18 maj 2024 (slutdatum kan komma att ändras). Följande områden påverkas:
  • En av poolerna

Gäster har tillgång till följande alternativa faciliteter under renoveringen:

  • Utomhuspool

Renoveringsarbete kommer endast att utföras under kontorstider på vardagar. Oljud och störningar kommer att hållas till ett minimum.
  • Avgift för wi-fi på rummet: EUR 4 per dag (avgiften kan variera)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Kontanttransaktioner på boendet kan inte överstiga EUR 1000, på grund av statliga bestämmelser. Du kan få mer information genom att kontakta boendet med kontaktinformationen i bokningsbekräftelsen.
  • Det totala rumspris som visas för den 31 december inkluderar avgiften för en obligatorisk galamiddag på nyårsaftonen
  • Boendet rengörs av städpersonal.

Karta över Apartamentos LIVVO Morromar

Adress

Apartamentos LIVVO Morromar

Tias, Spanien

N 28.935505 E -13.621532

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare