1 / 100

Thornbury Castle, Relais & Châteaux

Bristol, Storbritannien

Om Bristol

I Bristol-området Thornbury ligger Thornbury Castle, Relais & Châteaux en kvarts bilfärd från både Berkeley Castle och Wye Valley. Detta slott med exklusiv profil ligger 16,1 km från Chepstow Castle och 16,1 km från The Mall at Cribbs Causeway. Känn dig som hemma i ett av de 27 individuellt inredda rummen. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och digital-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med badkar eller dusch, lyxtoalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns telefon, skrivbord och kaffe- och tebryggare. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Thornbury slottet - 0,3 km
Thornbury Golf Centre - 2,2 km
Delta Force Paintball North Bristol - 4,4 km
Aztec West Business Park - 11,2 km
West Country Water Park - 12,7 km
The Wave - 14,6 km
Wild Place Project - 14,9 km
The Kendleshire Golf Club - 15,6 km
Berkeley Castle - 15,7 km
Wye Valley - 15,8 km
Chepstow Castle - 16,1 km
The Mall at Cribbs Causeway - 16,1 km
Chepstow Racecourse - 16,3 km
Southmead Hospital - 16,8 km
Blaise Castle Estate Country Park - 17,5 km

Den största flygplatsen i närheten är Bristol International Airport (BRS) - 39,6 km

Gäster har tillgång till bland annat gratis dagstidningar i lobbyn, reception (öppen dygnet runt) och flerspråkig personal. På detta slott erbjuds event- och konferenslokaler såsom konferensrum och mötesrum. Gratis parkeringsservice erbjuds på plats. Njut av utsikten från deras trädgården och dra nytta av deras gratis wi-fi och conciergetjänster. Detta slott i tudorstil har även en souvenirbutik eller tidningskiosk, bröllopstjänster och en eldstad i lobbyn. Vill du äta något gott kan du ta dig till deras restaurang Thornbury Castle, som även har en loungebar, eller stanna kvar på rummet och beställa rumsservice (under begränsade tider). Frukost enligt egen beställning serveras dagligen mot en avgift. Detta boende är stängt från 9 januari till 19 januari.
  • Avgift för frukost enligt egen beställning: GBP 15 per person (ungefärligt pris)
  • Avgift för husdjur: GBP 25 per husdjur per natt
  • Inga avgifter tas ut för assistanshundar
  • Avgift för extrasäng: GBP 35.0 per natt

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Barn som är 10 år och yngre är inte tillåtna.
  • Husdjur tillåts endast i vissa rum (avgifter tillkommer, information om detta under Avgifter). Gäster kan få ett av dessa rum genom att kontakta receptionen direkt med hjälp av informationen i bokningsbekräftelsen.

Karta över Thornbury Castle, Relais & Châteaux

Adress

Thornbury Castle, Relais & Châteaux

Bristol, England, Storbritannien

N 51.613697 E -2.531072

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare