1 / 69

Om Charleston

Hotel Bennett ligger centralt i Charleston, ett stenkast från College of Charleston och en 14 minuters promenad från Medical University of South Carolina. Detta hotell med lyxprofil ligger 1,2 km från South Carolina Aquarium och 1,9 km från Port of Charleston Cruise Terminal. Känn dig som hemma i ett av de 179 luftkonditionerade rummen med minibarer och platt-tv. Gratis fast internetanslutning och wi-fi erbjuds. Privat badrum med gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns telefon, värdeförvaringsskåp och skrivbord. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Charleston Music Hall - 0,1 km
Marion Square - 0,1 km
College of Charleston - 0,2 km
Upper King Design District - 0,2 km
American Theater - 0,2 km
Music Farm - 0,3 km
Charleston Museum - 0,3 km
Charleston turistinformation - 0,4 km
Aiken-Rhett House Museum - 0,7 km
Charleston Gaillard Center - 0,8 km
Medical University of South Carolina - 1,1 km
The Riviera Theater - 1,1 km
Liberty Square - 1,2 km
South Carolina Aquarium - 1,2 km
Unitarian Church - 1,2 km

Hotel Bennett rekommenderar att du använder flygplatsen Charleston, SC (CHS-Charleston Intl.) - 19,5 km

Gäster har tillgång till bland annat gratis internet, business-service och gratis dagstidningar i lobbyn. Detta hotell har 6 konferensrum för olika typer av möten och events. Skäm bort dig med ett besök på deras spa, som erbjuder bland annat massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Här erbjuds utomhuspool och fitnesscenter. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och ett picknickområde. Ta dig en bit mat på Gabrielle, en av de 3 restauranger detta hotell ståtar med, eller stanna på rummet och nyttja dess rumsservice dygnet runt. Mindre måltider finns även på deras kafé. Slappna av med en god drink på en av boendets 3 barer/lounger. Komplett frukost serveras på vardagar mot en avgift.

Du ska betala följande avgifter på boendet:

  • Destinationsavgift: USD 2.28 per boende per natt

Vi har listat alla tilläggsavgifter som boendet har upplyst oss om.

  • Avgift för komplett frukost: USD 20–30 per person (ungefärligt pris)
  • Avgift för parkeringsservice: USD 47 per natt (möjlighet att köra iväg och komma tillbaka)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Förhandsbokningar krävs för massage och spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta detta hotell innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Kontaktfri utcheckning är tillgänglig.

Karta över Hotel Bennett

Adress

Hotel Bennett

Charleston, South Carolina, USA

N 32.787315 E -79.936813

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare