1 / 44

Town & Country Inn and Suites

Charleston - SC, USA

Om Charleston

Town & Country Inn and Suites ligger i Charleston (i området West Ashley), en tio minuters bilfärd från både North Charleston Coliseum and Performing Arts Center och Charleston Tanger Outlets. Detta hotell ligger 11 km från Port of Charleston Cruise Terminal och 9 km från College of Charleston. Känn dig som hemma i ett av de 105 rummen med kylskåp och mikrovågsugn. Gratis fast internetanslutning och wi-fi. Underhållning erbjuds i form av en 37-tums platt-tv med kabelkanaler. Privat badrum med gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns laptopanpassade värdeförvaringsskåp, kaffe- och tebryggare och telefon med gratis lokalsamtal. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Citadel shoppingcenter - 1 km
West Ashley Park - 4,2 km
Roper - St. Francis Xavier Hospital - 4,3 km
Charles Towne Landing State Historic Site - 5,8 km
Harborage at Ashley Marina - 7,3 km
Charleston City Marina - 7,8 km
Historic Rice Mill - 7,9 km
Joseph P. Riley, Jr. Park - 8 km
Medical University of South Carolina - 8,5 km
Roper Hospital - 8,7 km
Upper King Design District - 9 km
College of Charleston - 9 km
American Theater - 9,3 km
Music Farm - 9,3 km
Charleston turistinformation - 9,4 km

Town & Country Inn and Suites rekommenderar att du använder flygplatsen Charleston, SC (CHS-Charleston Intl.) - 13 km

Gäster har tillgång till bland annat business-service, expressutcheckning och gratis dagstidningar i lobbyn. På detta hotell erbjuds event- och konferenslokaler såsom konferenscenter och 7 mötesrum. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Här erbjuds utomhuspool och fitnesscenter. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och bröllopstjänster. Du kan äta lunch och middag på hotellets restaurang Trotters Restaurant, som specialiserar sig på sydstatsrätter, eller bara lata dig på rummet med deras rumsservice (under begränsade tider). Släck törsten med din favoritdrink i boendets bar. Komplett frukost serveras på vardagar mot en avgift.

Du ska betala följande avgifter på boendet:

  • Deposition: USD 100.00 per boende

Vi har listat alla tilläggsavgifter som boendet har upplyst oss om.

  • Avgift för komplett frukost: USD 19.99 per person (ungefärligt pris)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Ingen avgift tas ut för barn som är 18 år eller yngre som bor i samma rum som sina föräldrar eller vårdnadshavare om ingen extra sängutrustning krävs.
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.

Karta över Town & Country Inn and Suites

Adress

Town & Country Inn and Suites

Charleston, South Carolina, USA

N 32.78946 E -80.02784

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare