1 / 74

Hyatt House Indianapolis / Fishers

Indianapolis, USA

Om Fishers

I Fishers ligger Hyatt House Indianapolis / Fishers i anslutning till ett shoppingcenter, en tio minuters bilfärd från Community Hospital North och Castleton Square. Detta hotell med exklusiv profil ligger 8,6 km från Fort Harrison State Park och 10 km från Dave & Buster's. Känn dig som hemma i ett av de 91 rummen med kylskåp och mikrovågsugn. Sängen i ditt rum har bäddmadrass. Gratis wi-fi ser till att du kan hålla dig uppkopplad, och en 55-tums smart-tv med digitalkanaler erbjuder all underhållning du behöver. Privat badrum med gratis toalettartiklar och hårtorkar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Topgolf - 0,6 km
Nickel Plate District Amphitheater - 1,9 km
Chateau Thomas - Fishers Wine Bar & Gift Shoppe - 2 km
Cheeney Creek Natural Area - 2,4 km
Roy G. Holland Memorial Park - 2,5 km
Sky Zone Sports - 2,5 km
Hamilton Proper Park - 3,5 km
Roche Diagnostics Corporation - 3,8 km
Fishers Banquet Center - 4 km
Ritchey Woods Nature Preserve - 4,1 km
Harmony vingård - 4,2 km
Iron Wood Golf Course - 4,2 km
River Glen Country Club - 4,5 km
Pinheads - 4,8 km
River Road Park - 6,3 km

Hyatt House Indianapolis / Fishers rekommenderar att du använder flygplatsen Indianapolis International Airport (IND) - 49,7 km

Gäster har tillgång till bland annat business-service dygnet runt, expressincheckning och expressutcheckning. Planerar du ett event i Fishers? På detta hotell finns det event- och konferensutrymmen på upp till 345 kvadratmeter, däribland konferensrum och mötesrum. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Här erbjuder man inomhuspool och dygnet runt-öppet fitnesscenter. Boendet har även gratis wi-fi, gemensamt vardagsrum och ett picknickområde. Hyatt House Indianapolis / Fishers har en restaurang där gästerna kan avnjuta en utsökt måltid. Man kan även köpa nåt på deras snackbar/deli. Avsluta dagen med en drink på boendets bar. Här erbjuds en gratis frukostbuffé dagligen mellan 06.30 och 10.00.
  • Avgift för husdjur: USD 150 per boende per vistelse
  • Inga avgifter tas ut för assistanshundar
  • Avgift för tidig incheckning: USD 25 (endast i mån av tillgång)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Poolen är tillgänglig mellan 08.00 och 22.00.
  • Kontantfria betalningsmetoder är tillgängliga för alla transaktioner.

Karta över Hyatt House Indianapolis / Fishers

Adress

Hyatt House Indianapolis / Fishers

Fishers, Indiana, USA

N 39.954792 E -86.002497

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare