1 / 41

Thai Fight Hotel

Koh Samui, Thailand

Om Koh Samui

Thai Fight Hotel ligger i Koh Samui på stranden, en kvart med bil från både Lamai Beach och Silver Beach. Detta hotell med lyxprofil ligger 11,3 km från Chaweng Beach och 15,8 km från Fisherman's Village Plaza. Känn dig som hemma i ett av de 54 luftkonditionerade rummen med minibarer och smart-tv. Med gratis fast internetanslutning och wi-fi håller du dig uppkopplad, medan kabelkanaler står för underhållningen. Badrum med badkar och dusch, hårtorkar och badrockar. På rummet finns telefon, värdeförvaringsskåp och skrivbord. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Wat Sila Ngu - 0,5 km
Hin Ta and Hin Yai - 0,6 km
Hin Ta & Hin Yai Rocks - 0,6 km
Lamai Beach - 0,8 km
Guan-Yu Koh Samui Shrine - 1,6 km
Lamai Bay View Point - 1,9 km
Lamai nattmarknad - 2 km
Hua Thanon Beach - 2,4 km
Lamai Streets nattmarknad - 2,6 km
Wat Lamai - 2,7 km
Coco Splash Waterpark - 2,8 km
Wat Samret - 3,9 km
Samui Aquarium - 4,1 km
Buddha's Footprints - 4,4 km
Escape Break - 4,4 km

Den största flygplatsen i närheten är Ko Samui (USM) - 16,2 km

Gäster har tillgång till bland annat gratis internet, business-service dygnet runt och kemtvätt/tvättjänster. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Skäm bort dig med ett besök på deras spa, som erbjuder bland annat massage och kroppsbehandlingar. Boendet har även gratis wi-fi och conciergetjänster. Thai Fight Hotel har en restaurang där gästerna kan avnjuta en utsökt måltid. Man kan även köpa nåt på deras snackbar/deli. Mingla med andra gäster - här erbjuds alla gäster gratis mottagning dagligen. Koppla av med din favoritdrink i deras bar eller strandbar. Här erbjuds en gratis frukostbuffé dagligen mellan 06.30 och 10.30.
  • Städning finns tillgänglig mot en tilläggsavgift
  • Avgift för extrasäng: THB 1200.0 per dag

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Poolen är tillgänglig mellan 07.00 och 19.00.
  • Förhandsbokningar krävs för massage och spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta detta hotell innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Det totala rumspris som visas för den 31 december inkluderar avgiften för en obligatorisk galamiddag på nyårsaftonen
  • Kontantfria betalningsmetoder är tillgängliga för alla transaktioner.

Karta Thai Fight Hotel

Adress

Koh Samui Surat Thani

GPS: N 9.452751 E 100.035526

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare