1 / 100

COMO Metropolitan London

London, Storbritannien

Om London

COMO Metropolitan London ligger centralt i London, en fem minuters promenad både från Hyde Park och Piccadilly. Detta hotell med lyxprofil ligger 0,9 km från Buckingham Palace och 1,2 km från Marble Arch. Känn dig som hemma i ett av de 144 luftkonditionerade rummen med kylskåp och minibarer. Gratis fast internetanslutning och wi-fi erbjuds, och dvd-spelare och kabelkanaler står för underhållningen. Privat badrum med badkar/dusch, lyxtoalettartiklar och badrockar. På rummet finns telefon, värdeförvaringsskåp och skrivbord. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Park Lane - 0,1 km
Hyde Park - 0,2 km
Piccadilly - 0,2 km
Hyde Park Corner - 0,4 km
Green Park - 0,6 km
Buckingham Palace - 0,9 km
Bond Street - 1 km
St. James Park - 1,1 km
Marble Arch - 1,2 km
Regent Street - 1,2 km
Harrods - 1,3 km
Selfridges - 1,4 km
Piccadilly Circus - 1,4 km
Oxford Street - 1,5 km
London Palladium Theatre - 1,5 km

Närmaste flygplatser är:
London (LCY-London City) - 16,2 km
Heathrow Airport (LHR) - 25,6 km
Gatwick Airport (LGW) - 66,1 km
London (LTN-Luton) - 52,8 km

Rekommenderad flygplats för COMO Metropolitan London är Heathrow Airport (LHR).

Gäster har tillgång till bland annat gratis internet, limousine- och taxibokning och expressutcheckning. På detta hotell erbjuds event- och konferenslokaler såsom konferensrum och mötesrum. Parkering (avgift tillkommer) erbjuds på plats. Koppla av på deras fullständiga spa, där du kan passa på att njuta av massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Här har du bland annat tillgång till ångbastu och dygnet runt-öppet fitnesscenter. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och en souvenirbutik eller tidningskiosk. Du kan äta lunch och middag på hotellets restaurang NOBU eller bara ta det lugnt på rummet med rumsservice dygnet runt. Släck törsten med din favoritdrink i boendets bar. Engelsk frukost serveras mot en avgift på vardagar mellan 07.00 och 10.30. Följande anläggningar är stängda efter årstid varje år från 25 december till 26 december:
  • Spa

Du ska betala följande avgifter på boendet:

  • Deposition: GBP 100 per dag

Vi har listat alla tilläggsavgifter som boendet har upplyst oss om.

  • Avgift för engelsk frukost: GBP 38 per person (ungefärligt pris)
  • Parkeringsavgift: GBP 50 per dag
  • Avgift för parkeringsservice: GBP 50.00 per dag
  • Avgift för extrasäng: GBP 90.0 per natt

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Förhandsbokningar krävs för massage och spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta detta hotell innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Kontaktfri utcheckning är tillgänglig.

Karta COMO Metropolitan London

Adress

London England

GPS: N 51.505112 E -0.149997

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare