1 / 57

Hotel Metro, Autograph Collection

Milwaukee - WI, USA

Om Milwaukee

Gratis fast internetanslutning och wi-fi erbjuds, och iPod-dockningsstationer och kabelkanaler står för underhållningen. Privat badrum med badkar eller dusch, regndusch och lyxtoalettartiklar. På rummet finns värdeförvaringsskåp, skrivbord och telefon med gratis lokalsamtal. Gäster har tillgång till bland annat gratis internet, business-service dygnet runt och expressutcheckning. Här har du tillgång till fitnesscenter och kan njuta av takterrassen. Detta hotell i art décostil har även gratis wi-fi, conciergetjänster och bröllopstjänster.

  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • En del anläggningar kan ha begränsad tillgänglighet. Gäster kan kontakta receptionen för mer information med hjälp av kontaktinformationen i bokningsbekräftelsen.
  • Husdjur tillåts endast i vissa rum (avgifter tillkommer, information om detta under Avgifter). Gäster kan få ett av dessa rum genom att kontakta receptionen direkt med hjälp av informationen i bokningsbekräftelsen.
  • Kontaktfri utcheckning är tillgänglig.
  • Boendet välkomnar alla gäster, oavsett sexuell läggning och könsidentitet (HBTQ+-vänligt).

Karta över Hotel Metro, Autograph Collection

Adress

Hotel Metro, Autograph Collection

Milwaukee, Wisconsin, USA

N 43.039738 E -87.90627

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare