1 / 100

314 on Clark Guest House

Pretoria, Sydafrika

Om Pretoria

I Pretoria-området Waterkloof ligger 314 on Clark Guest House en fem minuters bilfärd från både Brooklyn Mall och University of Pretoria. Detta pensionat med exklusiv profil ligger 4,2 km från Pretorias urologiska sjukhus och 4,5 km från Menlyn Park. Känn dig som hemma i ett av de 13 luftkonditionerade rummen med kylskåp. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och satellit-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns värdeförvaringsskåp och gratis dagstidningar. Städning erbjuds dagligen. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Waterkloof Shopping Centre - 0,4 km
Spanska ambassaden - 1,2 km
Brooklyn Mall - 1,2 km
Österrikes ambassad - 1,6 km
Pretoria Country Club - 1,6 km
Jan Cilliers Park - 2,3 km
Austin Roberts Bird Sanctuary - 2,4 km
Saudiarabiens ambassad - 2,5 km
University of Pretoria - 2,6 km
Edoardo Villa Museum - 3,2 km
Japanska ambassaden - 3,3 km
Riverwalk Office Park - 3,5 km
Argentinska ambassaden - 3,6 km
Hatfield Plaza - 3,7 km
Svenska ambassaden - 3,7 km

Närmaste flygplatser är:
Johannesburg (HLA-Lanseria) - 54,7 km
Johannesburg (JNB-O.R. Tambo Intl.) - 47,1 km

Rekommenderad flygplats för 314 on Clark Guest House är Johannesburg (JNB-O.R. Tambo Intl.).

Gäster har tillgång till bland annat business-service, expressutcheckning och gratis dagstidningar i lobbyn. Planerar du ett event i Pretoria? På detta pensionat finns det event- och konferensutrymmen på upp till 40 kvadratmeter, däribland konferenscenter och 2 mötesrum. Gäster har mot en avgift tillgång till flygtransfer tur/retur (tillgänglig dygnet runt) och hämtning vid järnvägsstationen. Njut av utsikten från deras terrassen och trädgården, och dra nytta av deras gratis wi-fi. Boendet har även en eldstad i lobbyn, hjälp med bokning av biljetter och guidade turer och utomhusgrill. Gäster kan enkelt ta sig till närliggande attraktioner med boendets buss (avgift tillkommer). Avsluta dagen med en drink på boendets bar. Här erbjuds en gratis frukostbuffé dagligen. Gradering tillhandahålls av Tourism Grading Council of South Africa (TGCSA) – Sydafrikas officiella organisation för kvalitetsgraderingar.
  • Avgift för flygtransfer: ZAR 500 per person (enkel resa)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Enligt policy kan vissa bokningar för gruppevenemang eller fester, inklusive svensexor och möhippor, nekas.
  • Endast registrerade gäster är tillåtna på boendets rum.
  • En del anläggningar kan ha begränsad tillgänglighet. Gäster kan kontakta receptionen för mer information med hjälp av kontaktinformationen i bokningsbekräftelsen.

Karta över 314 on Clark Guest House

Adress

314 on Clark Guest House

Pretoria, Sydafrika

N -25.77321 E 28.24302

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare