1 / 35

Om Pretoria

Hudson House ligger i Pretoria (i området Lynnwood), fem minuters bilfärd från Atterbury Theatre och University of Pretoria. Detta hotell med exklusiv profil ligger 3,2 km från Council for Scientific and Industrial Research International Convention Center och 4,7 km från Menlyn Park. Känn dig som hemma i ett av de 12 individuellt inredda rummen med minibarer och LCD-tv. Sängen har bäddmadrass och egyptiska bomullslakan. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och satellit-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med badkar och dusch, djupa badkar och gratis toalettartiklar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Atterbury Theatre - 1,3 km
Council for Scientific and Industrial Research International Convention Center - 2,1 km
Spanska ambassaden - 2,3 km
Faerie Glen Municipal Nature Reserve - 2,7 km
Menlyn Park - 2,8 km
Riverwalk Office Park - 3 km
Brasiliens ambassad - 3 km
The Innovation Hub - 3,1 km
Saudiarabiens ambassad - 3,4 km
Central Square - 3,4 km
Pretoria Country Club - 3,5 km
University of Pretoria - 3,7 km
Corobay Corner Office Park - 3,8 km
Waterkloof Shopping Centre - 3,9 km
Pretoria National Botanical Garden - 3,9 km

Närmaste flygplatser är:
Johannesburg (HLA-Lanseria) - 55,7 km
Johannesburg (JNB-O.R. Tambo Intl.) - 48,1 km

Gäster har tillgång till bland annat dator, kemtvätt/tvättjänster och flerspråkig personal. Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift (tillgänglig dygnet runt), och avgiftsfri parkering finns på plats. Njut av utsikten från deras terrassen och trädgården, och dra nytta av deras gratis wi-fi. Boendet har även en tv i allmänt utrymme, hjälp med bokning av biljetter och guidade turer och ett picknickområde. Hudson House har en restaurang som serverar gäster underbar mat. Här erbjuds en gratis komplett frukost dagligen mellan 06.30 och 10.00. Gradering tillhandahålls av Tourism Grading Council of South Africa (TGCSA) – Sydafrikas officiella organisation för kvalitetsgraderingar. Detta boende är stängt från 15 december till 07 januari.
  • Avgift för flygtransfer: ZAR 550 per fordon (enkel resa)
  • Avgift för tidig incheckning: ZAR 250.00 (endast i mån av tillgång)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

Karta över Hudson House

Adress

Hudson House

Pretoria, Sydafrika

N -25.764428 E 28.266861

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare