1 / 70

Alpine Attitude Boutique Hotel & Conference Venue

Pretoria, Sydafrika

Om Pretoria

Alpine Attitude Boutique Hotel & Conference Venue ligger i hjärtat av Pretoria, en fem minuters bilfärd från både Spanska ambassaden och Central Square. Detta pensionat med exklusiv profil ligger 1,9 km från Riverwalk Office Park och 2,4 km från Corobay Corner Office Park. Känn dig som hemma i ett av de 12 individuellt inredda rummen med espressobryggare och LED-tv. Sängen har bäddmadrass och egyptiska bomullslakan. Rummen har privata balkonger. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och kabel-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med gratis toalettartiklar och hårtorkar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Menlyn Park - 1,6 km
Riverwalk Office Park - 1,7 km
Spanska ambassaden - 1,8 km
Central Square - 2,1 km
Corobay Corner Office Park - 2,5 km
Atterbury Theatre - 2,6 km
South African Local Government Association - 2,6 km
Time Square Casino - 2,6 km
Menlyn Corporate Park - 2,6 km
Pretoria Country Club - 2,8 km
19th Hole Putt-Putt - 2,9 km
Council for Scientific and Industrial Research International Convention Center - 3,4 km
Saudiarabiens ambassad - 3,6 km
Österrikes ambassad - 3,9 km
Brooklyn Mall - 4,1 km

Närmaste flygplatser är:
Johannesburg (HLA-Lanseria) - 52,8 km
Johannesburg (JNB-O.R. Tambo Intl.) - 45,2 km
Senai International Airport (JHB) - 19 763,3 km

Rekommenderad flygplats för Alpine Attitude Boutique Hotel & Conference Venue är Senai International Airport (JHB).

Gäster har tillgång till bland annat kemtvätt/tvättjänster, bagageförvaring och tvättmöjligheter. Planerar du ett event i Pretoria? På detta pensionat finns det event- och konferensutrymmen på upp till 290 kvadratmeter, däribland konferenscenter och mötesrum. Gäster har mot en avgift tillgång till flygtransfer tur/retur (tillgänglig på begäran) och hämtning vid järnvägsstationen. Här får du tillgång tilll utomhuspool och kan njuta av utsikten från terrassen och trädgården. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och utomhusgrill. Gäster kan enkelt hoppa på boendets buss (avgift tillkommer) som rör sig inom ett område på 2 kilometer. Njut av internationell gastronomi på CreATE, restaurang vid poolen, med loungebar och utsikt över trädgården. Om du hellre stannar på rummet erbjuds också rumsservice (under begränsade tider). Här erbjuds en gratis frukostbuffé dagligen mellan 07.00 och 10.00. Gradering tillhandahålls av Tourism Grading Council of South Africa (TGCSA) – Sydafrikas officiella organisation för kvalitetsgraderingar.
  • Avgift för flygtransfer: ZAR 750 per fordon (enkel resa, max. antal passagerare 2)
  • Avgift för husdjur: ZAR 1000 per boende per vistelse

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Endast registrerade gäster är tillåtna på boendets rum.
  • Husdjur tillåts endast i vissa rum (avgifter tillkommer, information om detta under Avgifter). Gäster kan få ett av dessa rum genom att kontakta receptionen direkt med hjälp av informationen i bokningsbekräftelsen.

Karta över Alpine Attitude Boutique Hotel & Conference Venue

Adress

Alpine Attitude Boutique Hotel & Conference Venue

Pretoria, Sydafrika

N -25.77279 E 28.26625

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare