1 / 100

Hyatt Zilara Cap Cana ‐ Adults Only ‐ All Inclusive

Punta Cana, Dominikanska republiken

Om Punta Cana

Hyatt Zilara Cap Cana ‐ Adults Only ‐ All Inclusive ligger i Punta Cana vid vattnet, en 1 minuters bilfärd från Juanillo-stranden och 8 minuter från Punta Espada Golfbana. Detta boende med lyxprofil ligger 7,4 km från Playa Punta Cana och 26,7 km från Bavaro strand. Känn dig som hemma i ett av de 375 luftkonditionerade rummen med iPod-dockningsstationer och platt-tv. Sängen har bäddmadrass, duntäcken och egyptiska bomullslakan. Rummen har privata balkonger. Kabel-tv erbjuder underhållning. Badrummen har lyxtoalettartiklar och hårtorkar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Juanillo-stranden - 1,2 km
Ekoparken Indigenous Eyes - 6,1 km
Punta Espada Golfbana - 6,1 km
Caleton Beach Club - 6,3 km
Hoyo Azul - 7,4 km
Playa Punta Cana - 7,4 km
Los Establos Cap Cana - 7,6 km
Scape Park - 7,7 km
La Cana (golfbana) - 9,4 km
Six Senses Spa - 9,5 km
BlueMall Punta Cana - 10,1 km
Corales golfbana - 15,5 km
Bavaro Adventure Park - 16,5 km
Downtown Punta Cana - 20,3 km
Coco Bongo Punta Cana - 20,3 km

Den största flygplatsen i närheten är Punta Cana (PUJ-Punta Cana Intl.) - 12,7 km

Gäster har tillgång till bland annat business-service dygnet runt, kemtvätt/tvättjänster och reception (öppen dygnet runt). Planerar du ett event i Punta Cana? På detta boende finns det event- och konferensutrymmen på upp till 1394 kvadratmeter, däribland konferenscenter och 18 mötesrum. Gratis parkeringsservice erbjuds på plats. Skäm bort dig med ett besök på deras spa, som erbjuder bland annat massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Efter ett dopp i en av 3 utomhuspooler kan du varva ned på den privata stranden. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och en souvenirbutik eller tidningskiosk. Detta boende är all inclusive. Priser inkluderar måltider och dryck på matställen inom området. Avgifter kan tillkomma på vissa restauranger för särskilda middagar, rätter, drycker och andra bekvämligheter.

Njut av internationell gastronomi på The Pier, en av de 6 restauranger detta boende ståtar med, eller stanna på rummet och utnyttja dess rumsservice dygnet runt. Du kan även hitta lättare måltider på deras kafé. Ta en drink på boendets strandbar eller en av 6 barer/lounger och 2 barer i poolen.

  • Förhandsbokningar krävs för massage och spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta detta boende innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Gäster under 18 år är inte tillåtna på det här boendet, som endast är avsett för vuxna.
  • Endast registrerade gäster är tillåtna på boendets rum.

Karta över Hyatt Zilara Cap Cana ‐ Adults Only ‐ All Inclusive

Adress

Hyatt Zilara Cap Cana ‐ Adults Only ‐ All Inclusive

Punta Cana, Dominikanska republiken

N 18.481998 E -68.395836

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare