1 / 100

Om Punta Cana

I Punta Cana ligger Eden Roc Cap Cana vid havet, en 3 minuters bilfärd från Punta Espada Golfbana och 7 minuter från Hoyo Azul. Denna resort med lyxprofil ligger 4,3 km från Los Establos Cap Cana och 4,3 km från Scape Park. Skäm bort dig och bo i ett av 65 individuellt inredda rum med privata pooler och privata bubbelpooler inomhus. Sängen har memory foam-madrass, duntäcken och egyptiska bomullslakan. Rummen har privata terrasser. Gratis wi-fi ser till att du kan hålla dig uppkopplad, och en 42-tums plasma-tv med satellitkanaler erbjuder all underhållning du behöver. Badrummen med badkar och dusch har djupa badkar och regndusch. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Caleton Beach Club - 0,5 km
Punta Espada Golfbana - 1,9 km
Hoyo Azul - 4 km
Los Establos Cap Cana - 4,3 km
Scape Park - 4,3 km
Juanillo-stranden - 5,2 km
Ekoparken Indigenous Eyes - 8,9 km
Playa Punta Cana - 9,1 km
Six Senses Spa - 12,2 km
La Cana (golfbana) - 12,3 km
BlueMall Punta Cana - 13,2 km
Corales golfbana - 18,3 km
Bavaro Adventure Park - 19,3 km
Downtown Punta Cana - 23 km
Coco Bongo Punta Cana - 23,2 km

Den största flygplatsen i närheten är Punta Cana (PUJ-Punta Cana Intl.) - 15,8 km

Gäster har tillgång till bland annat gratis dagstidningar i lobbyn, kemtvätt/tvättjänster och reception (öppen dygnet runt). Flygtransfer tur/retur är gratis (tillgänglig dygnet runt). Koppla av på deras fullständiga spa, där du kan passa på att njuta av massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Efter ett dopp i en av 2 utomhuspooler kan du varva ned på den privata stranden. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och barnpassning mot en avgift. Njut av medelhavsköket på Mediterraneo, en av de 4 restaurangerna denna resort ståtar med, eller stanna på rummet och nyttja dess rumsservice (under begränsade tider). Koppla av med en drink på boendets strandbar, bar vid poolen eller en av 5 barer/lounger.

Du ska betala följande avgifter på boendet:

  • Avgift för covid-19-test (PCR-test): USD 120 per person, per vistelse.
  • Avgift för covid-19-test (antigen-/snabbtest): USD 50 per person, per vistelse.

Vi har listat alla tilläggsavgifter som boendet har upplyst oss om.

  • Tidig incheckning är tillgänglig mot en avgift (i mån av tillgänglighet)
  • Sen utcheckning är möjlig mot en avgift (endast i mån av tillgång)
  • Avgift för extrasäng: USD 145.0 per natt

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Förhandsbokningar krävs för golftider. Bokningar kan göras genom att kontakta denna resort innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Gäster kan få tillåtelse att ta med sig husdjur genom att föranmäla detta. Kontaktuppgifter finns i bokningsbekräftelsen.
  • Kontantfria betalningsmetoder är tillgängliga för alla transaktioner och gäster får tillgång till rummen med mobilnyckel.
  • Kontaktfri incheckning och kontaktfri utcheckning är tillgängliga.
  • Boendet kräver att samtliga gäster tar antigen-/snabbtest för covid-19 på plats (50 USD per person, per vistelse).

Karta Eden Roc Cap Cana

Adress

Punta Cana La Altagracia

GPS: N 18.454507 E -68.423551

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare