1 / 30

Cobblestone Hotel & Suites - Victor

Jackson Hole/Grand Teton National Park - WY, USA

Om Victor

I Victor ligger Cobblestone Hotel & Suites - Victor i en nationalpark, en 2 minuters bilfärd från Grand Teton Brewing Company och 6 minuter från Teton Reserve Golf Course. Detta hotell ligger 7,1 km från Linn Canyon Ranch och 9,8 km från Bronze Buffalo Sporting Club at Teton Springs. Känn dig som hemma i ett av de 56 luftkonditionerade rummen med kylskåp och mikrovågsugn. Sängen har bäddmadrass, duntäcken och sängtillbehör av högsta kvalitet. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och en platt-tv med kabelkanaler erbjuder all underhållning du behöver. Privat badrum med gratis toalettartiklar och hårtorkar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Teton Valley Historical Museum - 0,1 km
Teton Valley Foundation's Kotler Arena - 1,2 km
Grand Teton Brewing Company - 1,3 km
Caribou-Targhee National Forest - 5 km
Teton Reserve Golf Course - 5 km
Linn Canyon Ranch - 7,1 km
Pierre's Hole Historical Marker - 9,4 km
Bronze Buffalo Sporting Club at Teton Springs - 9,8 km
Teton Geotourism Center - 13,6 km
Teton Valley Hospital Foundation - 14,4 km
Teton Aviation Center - 16,1 km
Grand Teton Distillery - 16,8 km
Teton Pass - 18,9 km
The Links Golf Course - 21,4 km
Grand Targhee Resort - 33,3 km

Den största flygplatsen i närheten är Jackson Hole, Wyoming (JAC) - 54,6 km

Gäster har tillgång till bland annat business-service dygnet runt, gratis dagstidningar i lobbyn och reception (öppen dygnet runt). Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Här erbjuder man inomhuspool och fitnesscenter. Boendet har även gratis wi-fi, skidförvaring och en tv i allmänt utrymme. Cobblestone Hotel & Suites - Victor har en snackbar/deli där gäster kan köpa nåt gott att äta. Avsluta dagen med en drink på boendets bar. Här erbjuds en gratis frukost med självservering dagligen mellan 06.00 och 09.00.
  • Avgift för husdjur: USD 25 per husdjur per natt
  • Inga avgifter tas ut för assistanshundar

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Gäster kan tillåtas att ta med sig husdjur om de kontaktar boendet direkt. Kontaktuppgifter finns i bokningsbekräftelsen (tilläggsavgifter tillkommer, mer information hittar du i avsnittet om avgifter).

Karta över Cobblestone Hotel & Suites - Victor

Adress

Cobblestone Hotel & Suites - Victor

Victor, Idaho, USA

N 43.6002 E -111.11238

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare