Be Happy Pass: Let the adventure begin!

En semesterort. Fem måsten. 20 attraktioner. För barn!

LEGOLAND® Billund Resort hittar ni barnattraktioner i världsklass. LEGOLAND Park. Lalandia. LEGO® House. GIVSKUD ZOO. Och WOW PARK. Och det är inte allt!
När du bor på ett av de många populära boendena för barnfamiljer på LEGOLAND Billund Resort får du ett gratis familjepass - ett Be Happy Pass.
Ett pass för massor av upplevelser för barn
Med ditt Be Happy Pass kan du utforska området och hitta de bästa upplevelserna för barn. Susa runt i LEGOLAND®. Plaska runt i Lalandia. Lek vilt i LEGO® House. Träffa lejon och giraffer i GIVSKUD ZOO. Vandra genom WOW PARK. Och njut av stränder, vilda vikingar, kungliga slott, djurparker och valar. Välkommen till världens bästa familjesemester på LEGOLAND Billund Resort.
De 5 attraktionerna du bara måste se:
LEGOLAND®
På LEGOLAND® kan du förvänta dig vilda åkattraktioner och massor av fantasifull LEGO® lek! Prova de tre häftiga åkattraktionerna i THE LEGO® MOVIE™ World, känn spänningen i Draken och flyg högt i Flygande örnen.
Ett foto på entrén till Legoland Billund i Danmark. Det står Legoland Billund i stora bokstäver och på varje sida av texten är det ett torn i olika färger byggt i lego.
LEGO® House
Den ultimata LEGO® upplevelsen i LEGO® House, världens bästa lekstuga i Billund. Här kan LEGO-fans i alla åldrar släppa loss sin kreativitet bland 25 miljoner LEGO-klossar och njuta av en dag i LEGO-himlen med familjen.
Lalandia
Upplev Lalandia - allt det roliga under ett tak. Ta med familjen på upptäcktsfärd och njut av Skandinaviens största tropiska vattenland, bowling, isbana, high jump-trampoliner och många andra roliga aktiviteter för både stora och små.
Ett foto på insidan av Skandinaviens största vattenland Aquadome på Lalandia. På fotot syns området med pooler, vattenrutschkanor och massa människor.
WOW Park
Enorm lek- och nöjespark som är lika stor som 40 fotbollsplaner. Upplev det äventyrliga och roliga skogsuniversumet. Testa blixten, skogsracern eller spiralen i Skandinaviens högsta fritt fall-rutschtorn på 25 meter!
Givskud Zoo
Kom fascinerande nära! Möt vilda djur i djurparken och på safari i din egen bil. Se lejon, giraffer, pingviner och noshörningar i ögonen. Kom nära T-rex och 50 andra dinosaurier, klappa getterna och lek på roliga lekplatser.
15 attraktioner som har extra erbjudanden för barnfamiljer:
Mark
Upplev livet på landsbygden för 100 år sedan. Kom och klappa våra getter, får och kalvar. Plocka maskrosor till kaninerna. Utforska bondens gamla bondgård. Lös pusslet i bildlotteriet och få ett pris med ditt Be Happy Pass.
Lillebælt Naturpark
Hjälp naturen. Fånga en krabba. Köp ett krabbfiskekit och gå på krabbjakt med din familj. Då hjälper du naturen. Det finns alldeles för många krabbor. Köp också ett Wild Belt Pass med många fler naturupplevelser.
Bridgewalking
Gå 60 meter ovanför Lilla Bält på toppen av Gamla Lilla Bältbron och njut av utsikten. Kanske får du syn på tumlare och sälar djupt under dig? OBS: Du måste vara över 140 cm lång för att delta. Du får en T-shirt efter turen.
RaceSyd
Har du fart, spänning och bensin i blodet? Besök då RaceSyd, där du kan tävla på en bana som är utformad för barn. Kom och tävla mot dina syskon eller andra gäster. När du kommer i mål får du en fin medalj.
Madsby legepark
Kom och lek i en stor grön park. Vi har häftiga klätterbanor, mysiga lekplatser och massor av djur. Du är välkommen att besöka våra getter. Ta en tur med Madsby-tåget (se erbjudande) eller segla på sjön.
Kungarnas Jelling
Lek dig in i vikingarnas värld. Kom nära de mäktiga vikingakungarna och de magnifika monument som de byggde för att visa upp sig. Skaffa Haralds hemliga skrifter och upptäck hans hemligheter.
Økolariet
Se, hör, lukta, smaka, röra, prova och känn dig fram till spännande kunskap om klimat, planet och hållbarhet. Ta en promenad i ett skeppsvrak, spola ner i toaletten, kliv in i en hjärna, hör ett träd tala och mycket mer. Låt dig begeistras!
Gorillaparken
Klättring och skoj för hela familjen. Kom och släpp loss din inre gorilla i Vejle, där klätterutmaningarna står uppradade. Starthöjden är 1,5 meter. Därefter blir det vildare och vildare. Gratis T-shirt för barn under 12 år. Värde DKK 50,-.
Skærup Zoo
Kom nära lekfulla apor, farliga rovdjur och söta djurungar. Utforska lekplatsen. Om du är 3-12 år får du en gratis ponnyridning under skollov, helger och helgdagar och en påse med godis till djuren som kan matas.
Slotssøbadet
Bli livräddare för en dag på Slotssøbadet. I en värld av lek i, med och under vatten får du lära dig hur man blir en livräddare och hjälper till att hålla dig säker på stranden. Visa ditt pass så kan du delta gratis.
Trapholt
Känn, känn och lek dig in i den värld som vuxna kallar konst och design. Se interaktiva utställningar som du kan känna i hela kroppen. Njut av en kreativ dag tillsammans och få en gratis rita-din-egen-konstaffisch. Gratis inträde för alla under 18 år.
Koldinghus
Gå i kungligheternas fotspår på det gamla kungliga slottet. Fördjupa dig i en spännande berättelse. Lös pusslen och få en gåva som bevis på dina tappra ansträngningar.

Geografisk trädgård
Den stora trädgården är ett paradis för barn. Här finns grottor, en bambuskog, lekplatser och djur att klappa. Samt vackra blommor och träd. Kom och lek. Lös de spännande pusslen och få ett fint trädgårdskit att ta med hem.
Nicolai för barn
1 300 m2 lek och kreativitet väntar bara på dig och din familj. Här kan du klättra, måla, såga, limma, klä ut dig och mycket mer. Med ditt pass får du en kreativ väska att ta med hem så att du kan fortsätta leka efter ditt besök.
Christiansfeld
Ett stort mysterium väntar i pepparkaksstaden. Stadens bagare har bakat pepparkakor sedan staden grundades för många år sedan. Men någon har gömt ingredienserna. Lös mysteriet och få ett gratis pepparkakskit.
Alla dessa attraktioner ligger inom 45 minuters bilresa och det finns möjlighet att flyga direkt till anläggningen via Danmarks näst största flygplats, Billund.
Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare