All Inclusive-resor

När du bokar en resa hos Sembo har du alltid möjlighet att delbetala din resa med Captum. Delbetala upp till 12 månader med 0% ränta.

Avkoppling på riktigt! När du reser på en all inclusive-resa behöver du inte tänka på kostnader på plats - både mat och dryck ingår! Vi på Sembo erbjuder ett stort urval av all inclusive-hotell i både Turkiet, Grekland och Spanien. Det är alltid lägsta pris-garanti på alla hotell.

All Inclusive-resor

Vad ingår på våra all inclusive-hotell?

Exakt vad som ingår i all inclusive varierar från hotell till hotell - men räkna med att som minimum ingår både mat och dryck i precis den mängd du vill. Oftast ingår dessutom glass, läsk och ett antal olika drinkar. Läs mer på respektive hotell om du vill se exakt vad som gäller dit du vill åka.

Förmånliga priser

Våra All Inclusive-paket är prisvärda, vilket innebär att du får valuta för pengarna. Du kan unna dig gourmetmåltider, specialdrycker och snacks utan att överskrida din semesterbudget.

Bygg din egen all inclusive-resa

Hos oss kan du bygga din resa så att den passar just dig – oavsett om du väljer att köra själv eller flyga och att boka ett eller flera hotell med all inclusive.

Välkommen att boka din all inclusive-resa med oss på Sembo!

All inclusive-resor till Turkiet

All Inclusive-resor till Mallorca

All Inclusive-resor till Kreta

All Inclusive-resor till Rhodos

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare