©Disney ©2022 MARVEL
©Disney ©2022 MARVEL

Bli en del av MARVEL-universumet i Disneyland Paris

Ditt nästa uppdrag med superhjältarna i MARVEL Avengers väntar!

Gör dig redo att gå med i Marvel Avengers Campus, ett imponerande område i Walt Disney's Studio Park på Disneyland Paris. Som ny rekryt får du följa med Avengers-hjältarna på de största MARVEL-uppdragen.
Det finns massor av action i beredskap - gör dig redo för nästa uppdrag! Kolla in de spännande attraktionerna här.

Avengers Assemble: Flight Force

Slå dig ihop med Iron Man och Captain Marvel i den här spännande nya attraktionen där du får hjälpa superhjältarna att rädda världen från ett intergalaktiskt hot. Här är du hjälten!

Spider-Man W.E.B. Adventure

Är du redo för ett uppdrag att hjälpa Spider-Man själv att fånga Spider-Bots innan de orsakar förödelse? Öva dina färdigheter i att kasta spindlar i detta actionfyllda uppdrag som kräver en riktig hjälte!

Action med Marvel-superhjältarna!

Upptäck ett livligt område med oväntad action - där Avengers kan dyka upp när som helst och rekrytera dig för att hjälpa dem att rädda dagen. Möt Black Panther, Thor och Avengers och gör dig redo för action!

Möt superhjältarna

Följ med jordens mäktigaste superhjältar när de visar upp sin teknik, sina rustningar och sina bästa stridspositioner!

Se dem i aktion

Fiende styrkor försöker alltid infiltrera Marvel Avengers Campus. Lyckligtvis är Avengers förberedda på sådana attacker.

Patrullerande Avengers

Var uppmärksam, för Avengers patrullerar gatorna och letar efter nästa superrekryt. Kommer det att bli du?

Träna dina färdigheter

Nya rekryter måste se till att de anmäler sig till ett träningspass med Spider-Man och hans Avengers-kamrater.

Ät och handla som en riktig superhjälte

Träning med superhjältar kräver både god energi och riktiga superhjälteutrustningar.

Stark Factory

I Stark Factory hittar du rätter som pizza, pasta och sallad - och du kan uppleva en högteknologisk arbetsyta där superhjältar kan komma och bygga och reparera sin utrustning.

PYM Kitchen

I PYM-köket kan du stärka dig med en buffé av ovanligt stora huvudrätter och desserter - allt tillagat av ett team supersmarta kockar som använder Ant-Man and The Wasps PYM-partikelteknik som "krymper och växer".

Mission Equipment

I Uppdragsutrustning kan du hitta superhjälteutrustning för dina heroiska uppdrag. Här hittar du den senaste W.E.B.- och Campus-skapade tekniken, uniformerna och vapnen.

Bo med superhjältarna på Disney's Hotel New York - The Art of Marvel

Lev det goda livet på detta nyrenoverade 4-stjärniga hotell. Njut av bekvämlighet i Manhattan-stil och personlig service på detta moderna hotell, som är hemvist för jordens mäktigaste superhjältar.
Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare