Prisgaranti

Sembo ser till så att du som kund får tillgång till låga priser och konkurrenskraftiga semesteralternativ! Om du bokar din resa med oss och sedan hittar din resa tillgänglig till ett lägre pris inom 24 timmar efter att din bokning har bekräftats, kommer vi att återbetala mellanskillnaden i pris till dig.


Hur fungerar vår prisgaranti:


För det första, se till att resan - eller hotellbokningen du önskar att utnyttja prisgaranti för, erbjuds på en svensk onlinewebbplats som har resegaranti ställd hos Kammarkollegiet.

Varje produkt i din Sembo-bokning måste matcha den du har funnit billigare t.ex. antal resenärer, samma ut- och hemresedatum, flygtider, flygnummer, tilläggstjänster för flyget, transfer, hotell, rumstyp med samma regler och avbokningsvillkor, antal rum samt måltider.

Vi behöver all information om det andra erbjudandet inklusive en länk till det relevanta företaget där det lägre priset tydligt anges samt att priset som du ber oss att prismatcha måste vara i samma valuta.

Priset du vill matcha med får inte vara en del av ett lojalitets- eller belöningsprogram. Sembo definierar dessa erbjudanden där kunden får ett nedsatt pris av boendet eller av en annan webbplats som belöning för återkommande köp; för att logga in; uppge en kampanjkod; värva andra kunder eller för att genomföra någon annan åtgärd som därefter ändrar det ursprungliga priset. Priset måste vara tillgängligt för allmänheten och Sembo måste kunna boka samma pris utan att vara medlem eller del av ett lojalitetsprogram.

För att utnyttja Prisgaranti måste den person som står som huvudbokare i bokningen kontakta vår  kundtjänst inom 24 timmar efter att man mottagit bokningsbekräftelsen då Sembo i det här skedet redan har betalat det ursprungliga priset för delar av din bokning.

Vi kan därför endast garantera ett pris på 24 timmar på grund av att vissa tjänsteleverantörer, t.ex. flygbolag och hotell, ofta ändrar sina priser.

Observera att Prisgaranti endast kan tillämpas en gång per bokning och att Prisgaranti inte gäller för bokningar av endast flyg.
Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare