Sök och boka resa

search
Vart vill du resa?
När vill du resa?
Resenärer  

Bilsemester i Danmark

Bilsemester i Danmark

 

Åk på bilsemester i Danmark
- upptäck de gömda guldkornen

Man behöver inte alltid åka långt för att få en fantastisk bilsemester.

Alla roadtrips i Danmark

Upp till 20% på färjan med Stena Line när du bokar färja och boende samtidigt. Läs mer här.

Roadtrips med mat i fokus

 

Roadtrips för familjen

 

Roadtrips för par

 

Roadtrips för de aktiva

 

Roadtrips med natur och kultur

 

Upp till 20% på färjan med Stena Line

När du bokar färja och boende samtidigt. Rabatten gäller oavsett om du väljer hotell, stuga eller lägenhet.

Läs mer

Du behöver inte åka långt för att få en fantastisk bilsemester fylld med olika upplevelser. En bilsemester till Danmark är ett enkelt och roligt sätt att få ett avbrott från vardagen. Vårt grannland erbjuder en trivsam semesterstämning året runt, oavsett om det gäller en minisemester, weekendresa, sommarsemester, påsksemester eller höstlovssemester.
Packa väskan och åk på bilsemester i Danmark och upplev Danska Rivieran, Cold Hawaii, exotiska djur och mängder av slott. Du kommer inte ångra dig!Att göra i Danmark

I Danmark är möjligheterna många. Du kan ö-luffa med båt eller cykla på Fyn om du vill låta bilen vila några dagar. På en bilsemester i Danmark kan du välja att besöka milsvida stränder och underbar natur eller utforska de mängder av slott och kultur som är utspridda över öarna. Danmark har många sevärdheter för alla åldrar utspritt över hela landet.

Passa på att upptäck kusten och den fantastiska naturen längs både Nord- och Sydjylland. Här hittar du sevärdheter som Legoland® Billund, Rabjerg Mile (Europas största vandrande sanddyna), Aalborg Zoo, Moesgård Museum, badlandet Lalandia, Marselisborg Deer Park och Wadden Sea National Park
Besök Fyn och lär dig mer om Danmarks historia genom besök till bland annat Egeskov slott, Naturama, Danmarks Jernbanemuseum, Museum Langelandsfort, Fjord & Baelt och Holckenhavn Slot.


Glöm inte Själland - här hittar du familjeattraktioner såsom Tivoli, Bakken, Nyhavn, Louisiana, Köpenhamns Zoo, Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborgs slott, BonBon-Land och Ströget. 

Bo i Danmark

Här kan du välja om du vill bo på hotell, hyra ett hus, stuga eller lägenhet. Oavsett om din resa är en familjesemester eller en mysig semester med partnern, garanterar vi en upplevelse utöver det vanliga när ni bokar er bilsemester i Danmark hos oss på Sembo.

Fördelen med att bo i ett hus på semestern är att ni bor bekvämt i ett alldeles eget och privat boende utan att behöva förhålla er till några tider eller riktlinjer. Det finns gott om plats för alla i sällskapet och det blir ett naturligt och avslappnat sätt att umgås. Många gånger är det billigare att hyra ett hus än att bo på till exempel hotell om ni ska vara borta en längre period. Vill ni förflytta er runt stora delar av Danmark rekommenderar vi att boka hotell eller vandrarhem.