1 / 18

Resor till Sverige

Är du på jakt efter en storstadsweekend på hotell, en semester i skärgårdmiljö, en härlig skidresa, en fantastisk weekend på spa-hotell eller kanske en stuga mitt i skogen! Lugn vi hjälper dig med din semester i Sverige.

Om Sverige

Vi har ett stort utbud av prisvärda paket för dig som reser på bilsemester, med flyg eller med tåg. Oavsett om du vill stanna en natt, en weekend eller en vecka har vi fantastiska paket för dig som vill njuta och upptäcka vackra Sverige. Skäm bort dig själv med en SPA helg eller varför inte en weekend i någon av våra vackra storstäder. I vårt utbud hittar du SPA-hotell i hela Sverige, härliga gourmet weekends i både små och stora städer. Självklart har vi prisvärda och bra boende för din semester nära alla stora turistattraktioner för familjer t.ex Liseberg, Gröna Lund, Skara Sommarland, Astrid Lindgrens Värld eller Kolmården. Många erbjuder dessutom gratis boende för barnen i familjen. Sverige är fantastiskt vackert oavsett årstid och varje del av landet har sin charm. Vi erbjuder därför alla slags boende i Sverige så att vårt utbud skall passa alla året runt.

Vi erbjuder härliga skidresor som dessutom är prisvärda. Med oss kan du bland annat åka på skidresa till Sälen, Ramundberget, Mullsjö, Funäsdalen, Idre, Lofsdalen eller Isaberg. Vill du hellre besöka fjällen på sommaren har vi härliga paket på flera av våra fjällanläggningar. Sommartid kanske en semester till skärgården lockar, vi har flera härliga boende som säkert passar dig oavsett om du vill bo i lägenhet, eget hus eller på hotell. Du hittar säkert något med oss som passar din smak. Du kanske till och med är på väg söderut i Europa - och vill göra ett kort stopp under vägen? Ja då är vi ett bra alternativ.

Familjen hittar vad den söker i vårt Svenska utbud. Så vad väntar du på? In och surfa runt i vår värld, hitta vad du söker och boka. Hur enkelt som helst!

Karta över Sverige

Hotell med 3 stjärnor
Upptäck de mest populära och prisvärda hotellen här!
Hotell med 4-5 stjärnor
Upptäck de mest populära och lyxiga hotellen här!
Camping, hus och lägenheter
Upptäck våra mest populära och prisvärda boenden här!

Populära boenden i Sverige

Populära städer

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare