Sök och boka resa

search
LEGOLAND® Nära
» Våra resmål » Danmark » Jylland » LEGOLAND® Nära

LEGOLAND® Nära i Danmark

Legoland - Ett land för hela familjen!

30 år som researrangör

30 år som researrangör

En del av Stena Line

En del av Stena Line

Delbetala din resa

Delbetala din resa

Prisgaranti på boende

Prisgaranti på boende

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

Tel: 042 - 37 85 00

Tel: 042 - 37 85 00

LEGOLAND® Nära i Danmark

Upplev fart, action och spänning med Sembo på Legoland! Vi har ett stort utbud av boende som hotell, lägenheter och campingstugor. Legoland är ett land för stora som små, fyllt med mer än 58 miljoner LEGO® klossar och 50 attraktioner.

* LEGO®NINJAGO®World* Här sätts dina ninjakunskaper på prov. Styrka, smidighet och balans är viktigt för kunna hjälpa ninjorna att bekämpa The Great Devourer. Här finns både utomhus- och inomhusaktiviteter för hela familjen.

Polar Land Ett helt nytt land där polerna möts där du kan åka på polarexpedition i rasande fart eller njuta av naturen i lugn och ro. Polar Land är något för alla tappra polarforskare. Upplev den största attraktionen Legoland någonsin har byggt, Polar X-plorer, med fritt fall på 5 meter! Blir du kall efter upptäcktsfärden kan du äta så mycket du vill i den nya restaurangen Polar Pizza & Pasta medan du roar dig med att titta på parkens nya attraktion: en hel koloni av spralliga pingviner. Missa inte Polar Pilot School där du kan bli en fullfjädrad testpilot.

Star WarsOmråde med sju scener från de sex filmerna. 420 kvm som fylls med 2000 olika Star Wars figurer. Alla figurer och skepp har byggts upp med hjälp av 1,5 miljoner stora legoklossar. Några av modellerna är upp till två meter höga och rör på sig.

Miniland - den stora världen i miniformat. Berömda byggnader, huvudstäder, små byar och spännande miljöer från det verkliga livet byggda i skala från 1:20 till 1:40. Allt i mer än 20 miljoner LEGO klossar. Små tåg, bilar och flygplan kör i dessa miljöer. Kennedy Space Center beskådas i fin miniatyr i LEGO klossar.

DUPLO® LAND är för de yngsta. Ett färgrikt lekland med aktiviteter med de lite större klossarna.

LEGOREDO® TOWNTraditionsrik westernstad med tuffa revolvermän samt guldgrävare och indianer. Du får en häftig tur med LEGO® Canoe och vaskar fram guld i LEGOLDMINE®.

Statoil Trafikskola Barn mellan 7 och 13 år får lära trafikregler och i en elbil ta ett körkort.

LEGO® CITY med Falck Fire Brigade När startsignalen ljuder så skall alla till pumparna för att snabbt få brandbilen till eldhärden och spruta en massa vatten på flammorna

LEGO Mindstorms Robotics Center Här bygger och programmerar du din egen robot med modern teknik och LEGO klossar.

Knights’ Kingdom I den stora medeltidsborgen väntar Draken, som kör modiga barn och vuxna in i en medeltidsvärld fylld med äventyr och mystik. Sedan avslutas turen med en hisnande rutschbana i 40 km i timmen.

Vikings River Splash Den vilda vattenrutschbanan sänder familjen ut i en actionfylld tur i stor vikingafarkost. Upp på 8 meters höjd och så full fart ner för vattenfallet.

Atlantis Tillsammans med 230.000 legoklossar går turen på havets botten förbi spännande akvarier med unika sjöhästar, medan LEGO dykare högt över våra huvuden simmar mot nästa rum, där Atlantis väntar. Väl inne i Ocean Akvarium med 530.000 liter vatten har vägen till den försvunna staden hittats av dykarna, som nu undersöker gamla ruiner och letar efter den försvunna skatten. Men Atlantis vaktas av levande hajar. Och i en genomskinlig tunnel kan du se de imponerande djuren simma över ditt huvud.

Piratfesten fortsätter I Pirate Lagoon finns litervis med roliga upplevelser – även för landkrabbor. I Pirate Splash Battle kan barn och barnsliga själar ge sig ut på havet och köra så det ryker som garvade sjörövare. Här kan du även uppleva Pirate Waterfalls - ett tvättäkta vattenlekland för små och stora pirater med rutschkanor och skojiga vattenkanoner. I Pirate Water Falls vet man aldrig vad som lurar runt hörnet. Men en sak är säker: man blir blöt, så glöm inte badkläderna!

Åk på sjörövarutflykt med Rockin’ Tug om du törs. Kliv ombord på ett blodrött sjörövarskepp som får även den mest sjövana piraten att skrika och skratta när det kränger och gungar. Bredvid Miniland gömmer sig ännu en nyhet: prova en magkittlande lufttur där även de minsta kan njuta av utsikten över en värld av LEGO® klossar från ett skyhögt nöje i barnstorlek.

Byggare Bob och hans vänner i 4D Upplev de roliga fyrdimensionella effekterna – figurerna kliver nästan ut ur bioduken och du kan själv känna väder och vind och lite allt möjligt. Undrar om Bob och hans tappra byggarvänner lyckas bli färdiga med den stora, spektakulära rutschkanan? Kanske. Men han behöver nog säkert din hjälp!

Pirate Splash Battle Tag med hela familjen på ett sjöslag i Pirate Splash Battle. Upp till 8 personer tar plats i ett färgrikt sjörövarskepp vid var sin vattenkanon. Fartyget lägger ut och startar en äventyrlig resa bland skumma LEGO® pirater och skrikande papegojor förbi skeppsvrak och hemlighetsfull ö med skatter. Var beredd vid vattenkanonen för snart dyker kul utmaningar upp och det gäller att vara träffsäker. Andra piratskepp kan angripa under den 5 minuter långa resan.

Pirate Water Falls Glöm inte badkläder för här väntar en härlig oas med brusande vattenfall och interaktiva lekar. Från det stora LEGO® piratskeppet åker du ner i en av sex vattenrutschbanor. Eller ta ansats till en 8 meter lång glidbana och ta dig ner på benen, magen eller ryggen. Se upp för stora pirattunnor med vatten, som då och då rinner över. Pirate Mini Water Falls är en liten oas för de yngsta barnen med tryggare aktiviteter.

Pirate Skipper School Bli kapten på ditt eget fjärrstyrda piratskepp. Tag stadigt grepp om rodret och styr ditt skepp. Vattenkanonen är tillräckligt laddad för att bekämpa de andra skeppen här på skolan eller de stora skutorna i Pirate Splash Battle.

Vi erbjuder massor av bra ställen att övernatta på vid resa till LEGOLAND® vid Billund.

Vi har bra hotell i Billund, där LEGOLAND® ligger. Och prisvärda kroer från Dansk Kroferie, barnvänliga campingstugor och fina semesterlägenheter på lagom avstånd från parken.