Sök och boka resa

search
Lolland/Falster
» Våra resmål » Danmark » Själland och öarna » Lolland/Falster

Lolland/Falster i Danmark

Subtropiskt badland

Lolland/Falster i Danmark

Äventyrsbadet med tropisk värme är Lalandias varumärke. ”Lalandia” är latin och betyder just Lolland, där badet är beläget vid Rødby. Garanterat 28° i vattnet och 30° i luften - året runt.
På Lalandia finns 250 m rutschbanor, vågor, bubbelpooler, bastuanläggning, stora bassänger för små och stora i trevlig miljö. Det är roligt att vara barn i Lalandia. Massor av aktiviteter och massor av skoj – både utomhus och inomhus. I äventyrsbadet, i Monky Tonky Land, vid dvärggetterna, på lekplatserna och inte minst på våra barndiskotek och barnshower. Och alla barnaktiviteter är gratis.

* Lolland och Lalandia är perfekt för en bilsemester*
Lalandia är perfekta för bilsemester. Det finns mycket att se och göra på Lollond. Det är enkelt att bila till Lalandia och när du är i Rödby så kan ni ta Scandlines färjor till Tyskland och shoppa öl och vin.

Bra hotell och stugor på Lolland
När du reser till Lolland så rekommenderar vi stugor som finns bredvid badlandet Lalandia. Är du på Lolland några dagar med barnen så är Lalandia perfekt. Vi har arbetat med hotell och lägenhetsbokning i mer än 30 år och ägs av Stena Line. Så du kan tryggt boka din resa till Lalandia med oss.

Delbetala ditt stuga och resa till Lalandia
Tänk på att du kan delbetala eller avbetala din bilsemester, färja eller ditt boende på Lalandia med Captum. Du kan dela upp i avbetalningar på din resa i upp till 12 månader.