Våra resmål » Frankrike » Alperna » Tre Dalarna-Brides les Bainsz
Tre Dalarna-Brides les Bains

Tre Dalarna-Brides les Bains

Brides-les-Bains i Les Trois Vallées - del i världens största sammanhängande skidsystem.

Sök och boka resa

search

Tre Dalarna-Brides les Bains

330 markerade pister och nästan 600 km utför gör en skidåkare salig. Med åtta toppar över 3 000 m och sex glaciärer, erbjuder skidområdet i de tre dalarna skidåkning för alla, nybörjare såväl som experter. De tre dalarna består av Val Thorens, Courchevel, Méribel, Les Ménuires och Brides-les-Bains, alla sammanbundna av detta gigantiska liftsystem som är förvånansvärt överskådligt, väl skyltat och mycket enkelt att ta sig runt i.

Sembo erbjuder boende i alla fem trevliga orter under din skidresa. Brides-les-Bains är en av dessa.

Brides-Les-Bains (600 m ö h)

Denna mysiga lilla ort har varit en kurort sedan början av 1900-talet och erbjuder turism året runt. Från Brides-Les-Bains tar du kabinbanan direkt upp till Méribel (ca 25 min) och ut i det gigantiska liftsystemet. Brides-Les-Bains är den av orterna i de Tre Dalarna som är mest prisvärd att bo i. Här finns affär, restauranger och ett par barer och nattklubbar. Även casino för den spelsugne. I Brides finns "Le Grand Spa des Alpes" - Franska Alpernas största SPA.

Pistkartor

Skidområdet: www.les3vallees.com/on-a-large-scale/ski-map.60/

Brides-Les-Bains / Méribel: http://www.les3vallees.com/images/planpiste/meribelplan_piste.pdf

Resetips

Väljer du att flyga rekommenderar vi Genèves flygplats och därifrån hjälper vi dig gärna att hyra en bil. Det går även lätt att ta bussen direkt från Genèves flygplats www.altibus.com eller www.gva.ch. Se bara till att ha god tidsmarginal till flyget på hemresan.

Så tar du dig hit

Med flyg: Från Genèves flygplats går reguljär transferbuss till de flesta av skidorterna i Tre Dalarna. För information om tider och priser, se www.gva.ch.

    Läs mer

    Dölj

    Visa karta