Sök och boka resa

search
Tre Dalarna-Val Thorens
» Våra resmål » Frankrike » Alperna » Tre Dalarna-Val Thorens
30 år som researrangör

30 år som researrangör

En del av Stena Line

En del av Stena Line

Delbetala din resa

Delbetala din resa

Prisgaranti på boende

Prisgaranti på boende

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

Tel: 042 - 37 85 00

Tel: 042 - 37 85 00

Tre Dalarna-Val Thorens i Frankrike

330 markerade pister och nästan 600 km utför gör en skidåkare salig. Med åtta toppar över 3 000 m och sex glaciärer, erbjuder skidområdet i de tre dalarna skidåkning för alla, nybörjare såväl som experter. De tre dalarna består av Val Thorens, Courchevel, Méribel, Les Ménuires och Brides-les-Bains, alla sammanbundna av detta gigantiska liftsystem som är förvånansvärt överskådligt, väl skyltat och mycket enkelt att ta sig runt i.

Sembo erbjuder boende i alla fem trevliga orter till din skidresa. Val Thorens är en av dessa.

Val Thorens (2300 m ö h)

Val Thorens är den högst belägna orten i de tre dalarna. När du bor i Val Thorens bor du med skidåkningen utanför dörren. Tänk att börja dagen med att åka direkt upp till 3 200 m! Sedan väntar skidupplevelser utöver det vanliga. Orten är anlagd med skidåkningen i fokus. Liftarna når du nerifrån byn och backarna slutar praktiskt taget utanför ditt hotell. Serviceutbudet är inte att klaga på, här finns gott om restauranger och affärer för alla smaker. Och nattklubbar och barer för dig som så önskar.

Pistkartor

Skidområdet: www.les3vallees.com/on-a-large-scale/ski-map.60/

Val Thorens: http://www.les3vallees.com/images/planpiste/valthorensplanpiste.pdf

Resetips

Väljer du att flyga rekommenderar vi Genèves flygplats och därifrån hjälper vi dig gärna att hyra en bil. Det går även lätt att ta bussen direkt från Genèves flygplats www.altibus.com eller www.gva.ch. Se bara till att ha god tidsmarginal till flyget på hemresan.