Sök och boka resa

search
Nära Disneyland® Paris
» Våra resmål » Frankrike » Disneyland® Paris » Nära Disneyland® Paris

Nära Disneyland® Paris i Frankrike

Hotell, lägenheter och radhus vid Disneyland® Paris

Nära Disneyland® Paris i Frankrike

Gemensamt för hotellen som presenteras här är att de alla ligger på behändigt avstånd från nöjesparkerna vid Disneyland® Paris. Du tar dig till nöjesparkerna på 5-10 minuter med pendeltåg eller buss.

Boka till inträdesbiljetter!

I samband med din bokning av boende kan du enkelt boka inträdesbiljetter till Disneyland® Paris, vi erbjuder 1-5 dagars inträde. På så vis slipper du köa vid parkerna för att köpa biljetter, utan går direkt in och börjar ditt magiska besök!

Magny le Hongre

Detta är i själva verket Disneylands grannkommun. Här finns flera stora hotell, men också välmående, moderna bostadsområden. Servicen i området ökar för varje år och det finns både små butiker och några restauranger. Till nöjesparkerna är det tre kilometer.

Val d´Europe

Val d´Europe är en helt nyskapad bostadsort belägen bara två kilometer från nöjesparkerna. Du promenerar till parkerna på 20-25 minuter eller åker pendeltåg i fem minuter. I Val d´Europe finns ett stort köpcenter, en outlet-by och ett par hotell.

Bussy St Georges

Två pendeltågstationer från Disneyland® Paris ligger den moderna orten Bussy St Georges. Bussy byggdes upp för ca 15 år sedan och präglas av lugna villaområden och lägre hyreshus. Här finns den nödvändigaste servicen såsom restauranger, apotek och mindre matbutiker.

Disneyland® Paris är perfekt för en bilsemester!
Disneyland® Paris är perfekta för bilsemester. Det finns mycket att se och göra på vägen till Paris och många utflyktsmål. Många kombinerar Disneyland® Paris med semester i Frankrike. Det är enkelt att bila i Frankrike. Bokar du du färja och boende samtidigt så får du 20% rabatt på Stena Lines färjor. Göteborg-Kiel, Trelleborg-Rostock och Trelleborg-Sassnitz är bra vägar till Europa.

Bra hotell och lägenheter vid Disneyland® Paris
När du reser till Disneyland® Paris så rekommenderar vi hotell eller lägenheter nära Disneyland® Paris. Är du på Disneyland® Paris några dagar, så är det skönt att ha hotellet eller lägenheten ligger i nära temaparken. Vi har arbetat med hotell och lägenhetsbokning i mer än 30 år och ägs av Stena Line. Så du kan tryggt boka din resa till Disneyland® Paris med oss.

Delbetala ditt hotell, lägenhet och resa till Disneyland® Paris
Tänk på att du kan delbetala eller avbetala din bilsemester, flyg eller ditt hotell till Disneyland® Paris med Captum. Du kan dela upp i avbetalningar på din resa i upp till 12 månader.