Sök och boka resa

search
Antibes Juan-les-Pins
» Våra resmål » Frankrike » Franska Rivieran » Antibes Juan-les-Pins

Antibes Juan-les-Pins i Frankrike

Antibes Juan-les-Pins hotell och lägenheter. Tips om Rivierans pärlor.

30 år som researrangör

30 år som researrangör

En del av Stena Line

En del av Stena Line

Delbetala din resa

Delbetala din resa

Prisgaranti på boende

Prisgaranti på boende

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

Tel: 042 - 37 85 00

Tel: 042 - 37 85 00

Antibes Juan-les-Pins i Frankrike

Antibes och Juan-les-Pins är några av våra mest efterfrågade sommarresmål. Eftersom orterna idag i princip är helt hopväxta, erbjuder de tillsammans ett rikt kulturliv, fina stränder, god mat och bra nattliv. En resa till Antibes och Juan-lens-Pins över en weekend eller vecka är onekligen en komplett upplevelse av en semester på Franska Rivieran. Flyg hit med Sembo och bo på något av våra hotell. Vi erbjuder ett stort utbud av hotell och semesterlägenheter på Franska Rivieran.

Hotell, lägenheter eller hus i Antibes och Juan-les-Pins
När du reser till Antibes och Juan-les-Pins så rekommenderar vi hotell eller lägenheter nära stranden eller i Antibes mysiga centrum. Det är också skönt om hotellet har pooll. Du kan också boka ett semesterhus med Sembo. Är du i Antibes eller Juan-les-Pins, så det är skönt att ha huset, hotellet eller lägenheten nära de sevärdheter och aktiviteter som du planerar besöka. Vi har arbetat med hotell och lägenhetsbokning i mer än 30 år och ägs av Stena Line. Så du kan tryggt boka din resa med oss.

Antibes har en pittoresk äldre stadsdel med mysiga gränder, många trevliga restauranger, små butiker och ett berömt Picassomuseum. Staden har också flera fina långgrunda sandstränder som i konmbination skapar många anledningar att resa hit. Intill stadskärnan finns även Franska Rivierans största småbåtshamn. Utanför Antibes ligger det kända delfinariet Marineland som bjuder på shower med delfiner, hajar och späckhuggare. Intill finner du Franska Rivierans största vattenland ”Aqua-Splash” - sannolikt barnens favoriter på kommande semester.

På andra sidan Cap d´Antibes ligger badorten Juan-les-Pins som är den modernare av de båda städerna. Juan-les-Pins har några av Franska Rivierans längsta och bredaste sandstränder som sträcker sig längs hela halvöns västra sida. I Juan-les-Pins finns även ett hett nattliv som lever upp under juli och augusti.

Vi erbjuder boende i såväl Antibes som Juan-les-Pins, på både hotell och i semesterlägenhet. Oavsett vilken av de båda orterna du väljer att bo i, har du gångavstånd till det mesta. Mellan Antibes centrum till Juan-les-Pins är det 15-20 minuters promenad (ca 2 km). De allmänna kommunikationerna från både Antibes och Juan-les-Pins är mycket goda varför resmålen lämpar sig väl för dig som reser utan bil. Du tar dig enkelt med tåg eller buss till andra Rivieraorter såsom Nice, Cannes och Monaco.

Antibes Juan-les-Pins är perfekt för en bilsemester
Antibes Juan-les-Pins är perfekt för bilsemester. Det finns mycket att se och göra på vägen till Antibes Juan-les-Pins och många utflyktsmål. Många kombinerar Antibes Juan-les-Pins med Disneyland® Paris. Det är enkelt att bila i Frankrike. Bokar du du färja och boende samtidigt så får du 20% rabatt på Stena Lines färjor. Göteborg-Kiel, Trelleborg-Rostock och Trelleborg-Sassnitz är bra vägar till Europa.

Delbetala ditt hotell, lägenhet och resa till Antibes och Juan-les-Pins
Tänk på att du kan delbetala eller avbetala din bilsemester, flyg eller ditt hotell i Antibes och Juan-les-Pins med Captum. Du kan dela upp i avbetalningar på din resa i upp till 12 månader.