Sök och boka resa

search
Cap d´Agde
» Våra resmål » Frankrike » Languedoc-Roussillon » Cap d´Agde

Cap d´Agde i Frankrike

Låt sommarens resa gå till Cap d´Agde - badorten med fiskebycharm och fin sandstrand

Cap d´Agde i Frankrike

Cap d’Agde är har i många år lockat sommarentusiaster till semester. Cap d´Agde är idag den största och livligaste badorten längs Franska Solkusten och för många det återkommande valet för en resa. I själva centrum finner du en småbåtshamn som är uppbyggd kring flera kanaler där kajerna kantas av restauranger och barer. Härifrån har Cap d’Agde växt längs den breda och långgrunda sandstranden. En ny stadsdel ”Rochelongue” har skapats ytterligare några kilometer längre västerut.

Badland och golf

Mitt i stan ligger ett stort badland som är öppet under sommaren (ca 15/6-15/9). På ön ”Ile des Loisirs” finns ett tivoli och det är här nattlivet lever upp under juli och augusti. Cap d’Agde har också en golfbana med 9 +18 hål och det finns gott om tennisbanor.

Familjeanpassad badort

Cap d’Agde är framför allt en familjevänlig badort som är mycket väl lämpad för dig som är på resa med små barn. Stranden är bred och långgrund och större delen av byn saknar nivåskillnader. Allting finns på bekvämt gångavstånd – stranden, matbutiker, restauranger – och du kan ofta promenera längs bilfria gränder och mindre stigar.

Vi erbjuder boende med både centralt och strandnära läge, oftast i semesterlägenhet för självhushåll för en bekväm semester på dina villkor.