Våra resmål » Frankrike » Languedoc-Roussillon » St Cyprienz
St Cyprien

St Cyprien

Vid foten av Pyrenéerna

Sök och boka resa

search

St Cyprien

Här badar du vid fina sandstränder med Pyrenéernas dramatiska bergsformationer i bakgrunden. Du är bara några mil från spanska gränsen vilket gör att utflyktmöjligheterna blir många.

St Cyprien är en livlig badort med stor marina. Här lever fiskare och semesterfirare sida vid sida. Mycket av livet rör sig kring det trevliga hamnområdet, där du finner restauranger, kasino, biograf och nattklubb.

Många aktiviteter

”St Cyp”, som orten kallas av lokalbefolkningen, har det mesta för en aktiv semester. De breda sandstränderna inbjuder till sköna sol- och baddagar. När ni tröttnat på att lata er finns det möjlighet till segling, vindsurfing, havsfiske, dykning, vattenskidåkning, tennis och ridning. Vidare finns ett badland, "Aqualand" med pooler och vattenrutschbanor. I St Cyprien finns också en golfbana med 27 hål belägen en kilometer från centrum.

Så tar du dig hit

Med flyg: Närmaste flygplatser är Barcelona/Girona, Toulouse och Montpellier. Vi rekommenderar att man hyr en bil som du kan hämta och lämna på flygplatsen i samband med ditt flyg.

Med egen bil: Följ gärna den ”röda vägen”.

Ladda ner vår stora guide för dig som kör själv

    Läs mer

    Dölj

    Visa karta