Sök och boka resa

search
Korfu
» Våra resmål » Grekland » Grekiska öar » Korfu

Korfu i Grekland

Korfu - mer än bara en vacker semester!

30 år som researrangör

30 år som researrangör

En del av Stena Line

En del av Stena Line

Delbetala din resa

Delbetala din resa

Prisgaranti på boende

Prisgaranti på boende

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

Tel: 042 - 37 85 00

Tel: 042 - 37 85 00

Korfu i Grekland

Korfu är en en av Greklands vackraste semester öar. Här möter Joniska- och Adriatiskahavet varandra och bildar ett härligt tropiskt klimat.

De grekiska öarna skiljer verkligen sig åt. Skillnaden på t.ex de norra öarna där Korfu ingår och de södra med Rhodos, Kos och Kreta otroligt stor. Korfu är en oas av grönt. Här finns ett härligt kuperat landskap där det gröna möter det härligt azurblå havet. Korfu är som en vacker tavla som man aldrig vill sluta titta på. En resa till Korfu är som semster för alla sinnen. Oavsett hur du vill spendera din semester har Korfu något för dig. Vi har boende över hela Korfu och oavsett om du under din resa vill du bo i lägenhet eller på hotell har vi något som kommer att passa dig.

Korfu otroligt vackra stränder finns över hela ön. Norra sidan har små härliga badvikar och sandstensklippor. Här kan man t.ex bo i Sidari. På västkusten finns härliga breda badstränder med kristallklart vatten. Här passar det utmärkt även för de mindre barnen. Du kan välja på boende i t.ex Glyfada, Agios Gordis och Agios Georgios på. På Paleokastritsa hittar du spännande grottor och sand/klapperstenstränder här finns också många hotell och lägenheter som passar för t.ex par. Här bor du också bra till om du vill spela golf. Vid Korfu stad finns Mon Repo-stranden som är en sand/stenstrand. Gouvia och Dassia på östkusten har stenstränder med sandbotten. Gouvia är en färgstark ort med mängder av restauranger, shopping, kvällsnöje och vattensporter.