Sök och boka resa

search
Kos
» Våra resmål » Grekland » Kos » Kos

Kos i Grekland

Kos - passar både gammal och ung

30 år som researrangör

30 år som researrangör

En del av Stena Line

En del av Stena Line

Delbetala din resa

Delbetala din resa

Prisgaranti på boende

Prisgaranti på boende

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

Tel: 042 - 37 85 00

Tel: 042 - 37 85 00

Kos i Grekland

Kos stad är en självklarhet för många ungdomar. Här pulserar verkligen nöjeslivet dygnet runt. Runt Kos stad ligger flera härliga stränder som inbjuder till aktiva dagar på stranden. Men staden kan även bjuda på betydligt stillsammare barer och restauranger. Kos är dessutom rikt på kulturskatter. En av höjdpunkterna är Johanniteriddarnas borg där korsriddarna höll ut till 1522. I den lilla byn Antimachia kan du skåda byns venetianska borg samt gamla väderkvarnar och de traditionella grekiska husen.

Lugnare tempo!'

Utanför Kos stad är det dock betydligt lugnare och hit passar det både familjer och par alldeles utmärkt att resa. Vi har boende runt hela ön. Vill du bo vid en av de vackraste stränderna så kanske Tigaki eller Marmari är passande. Vi har bra och prisvärda resor till flera boende här i både hotell och lägenhet. Stranden är en av öns absolut bästa. Det finns flera bra restauranger, barer och affärer. Dock rekommenderar vi dig att ta en resa in till Kos stad för ett större utbud.

Paradise Beach hittar man på öns södra sida. Många tar dagsutflykter hit bara för den fina stranden. Här är det lugnet som regerar på din resa. Det finns massor av härliga semesterboende längs hela södra kusten.

Oavsett om det är nattlivet eller strandlivet du är ute efter så lovar vi dig att du kommer hitta din egen favoritort på Kos. Kos passar också perfekt för en kombinationsresa. Antingen tar du dig till Kalymnos med färjan eller varför inte till Rhodos. Det går också att kombinera att flyga till Kos men hem från t.ex Rhodos