Sök och boka resa

search
Adele
» Våra resmål » Grekland » Kreta » Adele

Adele i Grekland

I byn Adele hittar du exklusiva boenden för rimliga priser. Härifrån är det dessutom nära till flera vackra stränder.

30 år som researrangör

30 år som researrangör

En del av Stena Line

En del av Stena Line

Delbetala din resa

Delbetala din resa

Prisgaranti på boende

Prisgaranti på boende

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

Tel: 042 - 37 85 00

Tel: 042 - 37 85 00

Adele i Grekland

Den pittoreska byn Adele ligger öster om staden Rethymnon på Kretas norra sida. Adele är ett vackert litet samhälle beläget uppe på en höjd, ca 70 m över havet. Längs de smala kullerstensgatorna ligger vitkalkade hus och historiska kyrkor. Här finns restauranger, caféer och butiker.

Adele och den närliggande byn Agia Paraskevi är idealiska semesterorter för både sommarresor som vinterresor. Här hittar du exklusiva boenden för rimliga priser och avståndet till stranden är endast 3 km. Stränderna längs Kretas norra kust är av typen klappersten och mer finkornig sand, med rent och fint vatten. Perfekt för flera vattenaktiviteter och vattensporter. I Adele kan du därför bo bra och samtidigt ha närhet till bad vid vackra stränder.

Adele fungerar utmärkt som utgångspunkt för dagsutflykter till öns flera attraktioner och sevärdheter. Förutom de korta avstånden till stränderna går det enkelt och snabbt att åka nordöst till Mount Ida och norrut till Samariaravinen vid White Mountains Protected Forest. Om du föredrar att stanna i Adele finns det i byn två underbara vandringsleder där du kan njuta av Kretas varierande landskap.