Sök och boka resa

search
Kolymbari
» Våra resmål » Grekland » Kreta » Kolymbari

Kolymbari i Grekland

Den mysiga byn Kolymbari erbjuder en lugn och avslappnad atmosfär med närhet till sol och bad.

30 år som researrangör

30 år som researrangör

En del av Stena Line

En del av Stena Line

Delbetala din resa

Delbetala din resa

Prisgaranti på boende

Prisgaranti på boende

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

Tel: 042 - 37 85 00

Tel: 042 - 37 85 00

Kolymbari i Grekland

Den lilla byn Kolymbari (eller Kolymvari) ligger 22 km från Chania, 30 km från närmsta stora flygplats och 26 km från Souda, på Kretas norra kust. Kolymbari är en gammal handels- och fiskestad som idag mestadels livnär sig på turismen. Trots det är orten inte högt belastad av turistmen utan har kvar sin kretanska anda. Atmosfären är lugn och avslappnad och i närheten ligger härliga stränder. Här kan du koppla av och njuta av sol och bad.

Runt om i byn ligger flera gamla byggnader, butiker, tavernas, caféer och unika restauranger som serverar traditionella, goda rätter. Hotellen är exklusiva med utmärkt service. Strax utanför byn, i Maleme och Platanias, ligger de populära stränderna där du kan slå upp ditt parasoll, sjunka ner i de mjuka sanddynorna (eller solstolen) och njuta av solens strålar. Här finns utrustning att hyra till flera vattenaktiviteter och vattensporter. I området är det populärt att snorkla, dyka, åka vattenskidor och åka vattenskoter. Detta gör Kolymbari till ett perfekt resmål där du kan bo lugnt men ändå ha närhet till de mer livliga stränderna.

Eftersom Kolymbari inte erbjuder större shopping eller har ett stort nattliv, kan du enkelt med buss eller bil ta dig till Chania eller Souda. Mellan Kolymbari och de kringliggande orterna går bra förbindelser med linjebuss.