Sök och boka resa

search
Platanias
» Våra resmål » Grekland » Kreta » Platanias

Platanias i Grekland

Resa till Chania - Du får en semester inklusive allt!

30 år som researrangör

30 år som researrangör

En del av Stena Line

En del av Stena Line

Delbetala din resa

Delbetala din resa

Prisgaranti på boende

Prisgaranti på boende

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

Tel: 042 - 37 85 00

Tel: 042 - 37 85 00

Platanias i Grekland

Har du svårt att välja var du vill resa på din semester är Platanias ingen dum idé! Här får du lite av allt. Platanias är den största av turistorterna längs Chania kusten och kan erbjuda dig massor av sol, bad och nöjesliv på nära avstånd.

Våra hotell och lägenheter i Platanias ligger alla väldigt nära havet och den härliga sandstranden. Från nästan alla boende har man härlig utsikt antingen över havet eller mot de vackra bergen. Just kontrasterna känns speciella när man är i Platanias. Sandstranden är speciell i Platanias. Den skiftar nämligen färg och form då och då. Den skiftar i beige, rött brunt och vitt, ibland är den långgrund och ibland blir det djupt snabbt. Oavsett hur den ser ut vid varje tillfälle är den ren och snygg och har gott om plats för alla.

Platanias har ett stort urval av hotell och lägenheter. Många med väldigt bra standard och med läge mitt på stranden. I Platanias finns mängder av tavernor, restauranger, barer och affärer. Vill du ha mer shopping så är det bara en kort resa in till Chania där ett helt annat utbud finns med bland annat märkesvaror och souvenirer.

Även om Platanias kanske passar bäst för barnfamiljer och par så finns här en en del att hitta på för de som önskar hålligång. Vill man ha ännu mer av den varan finns Chania på nära avstånd. Det är lätt att transportera sig mellan Chania och Platanias. Antingen tar man helt enkelt lokalbussen som kör längs hela Chaniakusten eller så kan man kosta på sig en taxi. Hyra bil är inte heller någon dum idé. Kreta har så mycket att erbjuda att en dag eller två runt ön är att rekommendera.