Sök och boka resa

search
Rethymnon stad
» Våra resmål » Grekland » Kreta » Rethymnon stad

Rethymnon stad i Grekland

Semester i Rethymon är en riktigt Greklandsresa!

30 år som researrangör

30 år som researrangör

En del av Stena Line

En del av Stena Line

Delbetala din resa

Delbetala din resa

Prisgaranti på boende

Prisgaranti på boende

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

Tel: 042 - 37 85 00

Tel: 042 - 37 85 00

Rethymnon stad i Grekland

Semester i Rethymnon är många turisters favorit. Här hittar man ofta de riktiga Greklandsfantasterna som reser till Rethymnon för både den fantastiska stranden och den härligt charmiga staden.

Rethymnon är den mellanstora grekiska staden med ett vackert läge längst ut på en udde på Kretas norra kust. Här börjar en fantastisk strand mitt inne i stan och sträcker sig 12 kilometer österut. Detta tillsamans med den härliga stämningen i stan gör Rethymnon till det perfekta semsterresmålet. Både på stranden och i stan längs de smala gränderna trängs turisterna sida vid sida med lokalbefolkningen såväl dag- som kvällstid. Vi har flera boende inne i själva city och du väljer själv om du vill bo på hotell eller i lägenhet med självhushållning. Vi har så klart boende för alla önskemål.

Rethymnon är en intressant stad och perfekt för dig som vill uppleva mer än bara stranden. Rethymnons gamla stad är en blandning mellan turkisk, venetiansk och grekisk arkitektur och historia. Ett besök i gamla stadsdelen Fortezzan med sitt fort från 1500-talet är ett måste. Här hittar man också Rethymnons hisoriska museum med fina föremål från olika tidsepoker. Rethymnon passar också perfekt för dig som vill kombinera med en rundresa på Kreta.

Längs stranden österut ligger massor av små härliga byar med boende nära eller direkt vid stranden. För dig som önskar boende som ligger lite lugnare direkt vid stranden passar detta utmärkt. Man tar sig snabbt in till Rethymnon med taxi, cykel eller med lokalbussen. Vi har flera noga utvalda semesterboende just för dig!